home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Επίθεση Λαμπρόπουλου σε Κωστούρο για τους απλήρωτους λογαριασμούς στη ΔΕΥΑΝ

«Η ομολογημένη παραδοχή επιλεκτικής είσπραξης τελών από τη ΔΕΥΑΝ θα πρέπει να ελεγχθεί από τα αρμόδια όργανα».

Έντονη συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο προκάλεσαν οι δηλώσεις του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου που αποκάλυψε ο έντυπος «Αναγνώστης Πελοποννήσου» για τα χρέη ξενοδόχων του Τολού προς τη ΔΕΥΑ Ναυπλίου, τα οποία δεν εισπράττονται από τη δημοτική επιχείρηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά επέκρινε τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για την τοποθέτησή του για να εισπράξει έπειτα την απάντηση από την τοπική οργάνωση της ΝΔ στο Ναύπλιο. Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ ανταπάντησε στα όσα προανέφερε ο Τομέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ναυπλίου.

Η αντίδραση Λαμπρόπουλου

Η πρώτη αντίδραση της αντιπολίτευσης για το θέμα ήρθε από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Ευάγγελο Λαμπρόπουλο, ο οποίος επιτίθεται στο δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.

Σημειώνει ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος:

Η ομολογία του Δημάρχου σχετικά με την μη είσπραξη δημοτικών τελών από την ύδρευση θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως κοινωνική πολιτική, εάν δεν είχε προηγηθεί σωρεία κατασχέσεων τραπεζικών λογαριασμών τον Οκτώβριο του 2020 σε φτωχούς συμπολίτες μας, εάν δεν ενέκρινε αμοιβή συναδέλφου δικηγόρου με το αστρονομικό ποσό των 56.000 ευρώ, εάν δεν ήταν εις γνώση του η πολυδάπανη διαφημιστική καμπάνια της ΔΕΥΑΝ (λες και δεν είναι μονοπώλιο) εάν δεν αμείβονταν οι ημέτεροι από το κουφάρι του οργανισμού και πόσα άλλα εάν…

Του υπενθυμίζω, λοιπόν, το άρθρο 4 του Συντάγματος σύμφωνα με το οποίο όλοι οι Έλληνες είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο.

Επίσης η ομολογημένη παραδοχή επιλεκτικής είσπραξης τελών από τη ΔΕΥΑΝ θα πρέπει να ελεγχθεί από τα αρμόδια όργανα.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον Δήμαρχο που επι μια δεκαετία ανέχεται, βολεύεται και καλύπτει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στη λειτουργία του συμβουλίου χωρίς την ύπαρξη ψηφισμένου κανονισμού Δημοτικού Συμβουλίου…

Ο Δήμαρχος που επικαλείται την νομιμότητα την διαφάνεια και την χρηστή διαχείριση στις απευθείας αναθέσεις τι έχει να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω;»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button