home design 800x400
home design 1170Χ320

ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου: Συμφωνούμε δήμαρχε της καρδιάς μας αλλά όχι της τσέπης μας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα θεματικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου σχετικά με δήλωση του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου
Νέο κοινωνικό τιμολόγιο από τη ΔΕΥΑΝ

Την ώρα που η ΔΕΥΑΝ πνέει τα λοίσθια και ξεψυχά οικονομικά, η δήλωση του δημάρχου Ναυπλιέων έρχεται να ταράξει τα νερά, αφού πλέον γίνεται γνωστό ότι ένα μέρος των χρεών της Δημοτικής Επιχείρησης, οφείλεται σε λογαριασμούς που δεν μπορεί να εισπράξει.

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Κωστούρος, το 75% των οφειλών δεν πληρώνονται στο Τολό, αλλά παρόλα αυτά δεν διακόπτεται η υδροδότηση για να μην κλείσουν ξενοδοχεία!

Το θέμα δημοσιοποίησε ο Έντυπος Αναγνώστης Πελοποννήσου της Πέμπτης, αναδεικνύοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και η καταχρεωμένη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Ναυπλίου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 24.02.2022-1159

Αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ Ναύπλιου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα θεματικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου σχετικά με τη δήλωση του δημάρχου Δημ. Κωστούρου: “Δεν μπορούμε να κόψουμε το νερό σε όσους χρωστάνε γιατί θα κλείσουν οι επιχειρήσεις”.

Όπως αναφέρει o ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου:

Με ανοιχτό το στόμα παρακολουθούν οι δημότες τον πρώτο πολίτη του Δήμου να δηλώνει ότι το 75% των επιχειρήσεων μιας τοπικής κοινότητας του Δήμου Ναυπλιέων, δεν πληρώνει τους λογαριασμούς κατανάλωσης νερού στην καταχρεωμένη ΔΕΥΑΝ.

Και παραθέτει και μια λαϊκίστικη εξήγηση που άλλους κάνει να γελούν κι άλλους να εξοργίζονται. “Δεν μπορούμε να κόψουμε το νερό σε όσους χρωστάνε γιατί θα κλείσουν οι επιχειρήσεις. Εμείς δεν είμαστε σαν τις Τράπεζες”.

Συμφωνούμε δήμαρχε της καρδιάς μας αλλά όχι της τσέπης μας.

Όμως την ανοιχτοχεριά αυτή να την κάνεις με δικά σου χρήματα. Όχι των καταναλωτών που παρά τα ζόρια, πληρώνουν με συνέπεια στη ΔΕΥΑΝ κάθε λογαριασμό.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis