home design 800x400
home design 1170Χ320

Τολό: Πολιτικές κόντρες ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τα χρέη στη ΔΕΥΑΝ

Ο Τομέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. παίρνει το μέρος του Κωστούρου και κατακεραυνώνει τον ΣΥΡΙΖΑ.
ΔΕΥΑΝ

Μόνο το 25% των οφειλών από τους λογαριασμούς της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Ναυπλίου στο Τολό πληρώνονται, αποκάλυψε ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος. Παρόλα αυτά δεν διακόπτεται η υδροδότηση για να μην κλείσουν ξενοδοχεία.

Το θέμα ήδη προκαλεί αντιδράσεις και πολύ συζήτηση μεταξύ των καταναλωτών της ΔΕΥΑΝ, την οποία ως γνωστόν «πνίγουν» τα χρέη. Ο ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου ήδη τοποθετήθηκε κατά της δήλωσης Κωστούρου, κάτι που έχει προκαλέσει πολιτικές κόντρες μεταξύ των δύο κομμάτων.

Ο Τομέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ναυπλίου, σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η ανακοίνωση της “Θεματικής Ομάδας Τοπικής αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου” όπου ζητά να κλείσουν τις βάνες παροχής νερού στις επιχειρήσεις του Τολού αποδεικνύει την πραγματική ατζέντα και φιλοσοφία της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως τοπική οργάνωση Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζουμε τέτοιες πρακτικές. Ως παράταξη στεκόμαστε εμπράκτως δίπλα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει όλες τις επιχειρήσεις που πλήττονται».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Πρώην εγαζόμενη σε ξενοδοχείο

    οι ξενοδόχοι του Τολού δεν πληρώνουν το νερό όπως οι υπόλοιποι πολίτες,αλλά ξέρουν μα εκμεταλλεύονται το προσωπικό με μισθούς πείνας και εξουθενώνοντας τους με 10ωρα και 12ωρα στον βωμό του κέρδους !!!!!!!!!!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis