home design 800x400

Τα highlights του anagnostis στην «Πελοπόννησος EXPO»

Στην έκθεση της Τρίπολης συμμετείχε με δικό του περίπτερο ο Αναγνώστης Πελοποννήσου και το anagnsotis.org, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Τα highlights του anagnostis στην «Πελοπόννησος EXPO»

Έριξε αυλαία η «Πελοπόννησος EXPO» την Κυριακή 14 Απριλίου, με μεγάλη προσέλευση μέσα στο σαββατοκύριακο. Στην έκθεση συμμετείχε με δικό του περίπτερο ο Αναγνώστης Πελοποννήσου και το anagnostis.org, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ηχηρές ήταν οι παρουσίες στον φιλόξενο χώρο του anagnostis στην Τρίπολη, με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν για θέματα που αφορούν την Αργολίδα και ευρύτερα την Πελοπόννησο.

Από το περίπτερο του anagnostis, μεταξύ άλλων, πέρασαν και συνομίλησαν μαζί μας η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Τσιόδρας, οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Αργολίδας και Αρκαδίας, δήμαρχοι της Πελοποννήσου, βουλευτές, πρόεδροι φορέων, αντιπεριφερειάρχες κ.α.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είδαν οι συμμετέχοντες, την παράλληλη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ) στο Συνεδριακό Κέντρο της έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO», στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, το Σάββατο 13 Απριλίου, με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες».

Η έκθεση που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αρκαδίας με τη συμβολή και των 7 επιμελητηρίων της Πελοποννήσου και την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανέδειξε την πολυδιάστατη φύση της περιοχής και τη δυναμική της επιχειρηματικής κοινότητας.

Highlight της φετινής EXPO ήταν η σπάνια χειρόγραφη επιστολή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη η οποία αποτελεί πολύτιμο κειμήλιο της επαναστατικής περιόδου και απευθύνεται προς τους Καλαβρυτινούς το 1826.

Την τελευταία ημέρα της έκθεσης, λίγο πριν τη λήξη, απονεμήθηκε στον Αναγνώστη Πελοποννήσου από τους διοργανωτές, δίπλωμα συμμετοχής για την επιτυχημένη συμμετοχή στην «Πελοπόννησος EXPO», το οποίο παρέλαβε η διευθύντρια σύνταξης Ευτυχία Θεμελή.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version