home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η κουβέντα για την «Πελοπόννησος EXPO» και το άλμα στο μέλλον

Αυξάνεται η προσέλευση του κόσμου όσο η έκθεση πλησιάζει προς το κλείσιμο – Η εκδήλωση «Δημοσιογραφία και Πολίτες» και οι διαπιστώσεις
Πελοπόννησος EXPO 2024 Δημοσιογραφία και Πολίτες

Η καλύτερη μέρα της «Πελοπόννησος EXPO» ήταν το Σάββατο 13 Απριλίου, καθώς η προσέλευση του κόσμου που μέχρι και το μεσημέρι της ίδιας μέρας ήταν υποτονική, ανέβασε στροφές τις απογευματινές ώρες έως και το τέλος της έκθεσης. Την ίδια στιγμή παράλληλες εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης, με ομιλίες, μουσική, απόψεις και προβληματισμούς.

Ανάμεσα σε αυτές το διαδραστικό εργαστήριο που συνδιοργάνωσαν ο anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ) με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Απριλίου.

Πελοπόννησος EXPO 2024 Δημοσιογραφία και Πολίτες

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους η αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού Τρίπολης Ελένη Καρούντζου, η αντιπρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Ουρανία Αναγνωστοπούλου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Συνοχής –  Πολιτισμού – Διά Βίου Εκπαίδευσης – Εθελοντισμού – Αθλητισμού και Προστασίας της Οικογένειας Νότιας Κυνουρίας Ειρήνη Κεμερλή.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να συνδιαμορφώσουν ένα ρεπορτάζ που αφορούσε την έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» και το πως αυτή θα μπορούσε να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητά της και να κάνει ένα re-branding.

peloponnisos expo ekdilosi dimosiografia kai polites (3)
Πελοπόννησος EXPO εκδήλωση Δημοσιογραφία και Πολίτες Τρίπολη anagnostis.org Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος
Πελοπόννησος EXPO εκδήλωση Δημοσιογραφία και Πολίτες Τρίπολη anagnostis.org Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος

Εκφράστηκαν σκέψεις και προβληματισμοί για την πορεία και το μέλλον της «Πελοπόννησος EXPO», διατυπώθηκαν προτάσεις για την τόνωση της κίνησης και το περιεχόμενο της επιχειρηματικής έκθεσης.

Όλοι συμφώνησαν ότι απαιτείται αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων, χωρίς αντιπαλότητες, προκειμένου η έκθεση να εδραιωθεί ως θεσμός και να κάνει ένα άλμα στο μέλλον.

Σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου είναι η τελευταία μέρα της έκθεσης που διοργανώνουν τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου. Το ωράριο είναι 10:00-22:00.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis