Με μια μεγάλη rock συναυλία ολοκληρώνονται το Σάββατο 20 Ιουνίου οι εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του νέου αναρριχητικού πεδίου στην Πέτρα Περαχώρας. Η μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στα Πίσια Κορινθίας, με ώρα έναρξης στις 20:30 και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Η συναυλία αποτελεί το αποκορύφωμα μιας ημέρας αφιερωμένης στην αναρρίχηση και την ανάδειξη του νέου πεδίου της περιοχής.
Οι καλλιτέχνες που ανεβαίνουν στη σκηνή
Στη σκηνή θα εμφανιστούν οι Riverbridge, ο Δημήτρης Φραγκούλης, ο Χρήστος Νίνιος, ο Γιάννης Τσελώνης και οι Red Wines.
Οι μουσικοί θα δώσουν τον τόνο σε μια βραδιά με rock ήχους, κλείνοντας με γιορτινή διάθεση την ημέρα των εγκαινίων.
Στην Καλαβρία των Πισίων το μουσικό φινάλε
Η συναυλία θα φιλοξενηθεί στην περιοχή Καλαβρία, στα Πίσια, δίπλα στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Η διοργάνωση προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να συμμετάσχουν σε μια ανοιχτή εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο.











