home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Πελοπόννησος EXPO»: Σημαντικές παρουσίες στο περίπτερο του anagnostis

Ποιοι επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, το Σάββατο 13 Απριλίου τον φιλόξενο χώρο το anagnostis.org και του Αναγνώστη Πελοποννήσου
peloponnisos expo periptero anagnostis episkepseis

Συνεχίζονται οι ηχηρές παρουσίες στον φιλόξενο χώρο του Αναγνώστη Πελοποννήσου και του anagnostis.org στην «Πελοπόννησος EXPO», με το ενδιαφέρον των επισκεπτών να είναι ολοένα και αυξανόμενο όσο η έκθεση πλησιάζει προς το τέλος της.

Πολύς είναι ο κόσμος που σταμάτησε χθες Σάββατο 13 Απριλίου, στο περίπτερο για να ενημερωθεί και να συζητήσει για θέματα που αφορούν την Αργολίδα και ευρύτερα την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μεταξύ αυτών ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλίου.

Παπαηλίου βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ περίπτερο Anagnostis Πελοπόννησος EXPO

Από το περίπτερο του anagnostis και του Αναγνώστη Πελοποννήσου στην EXPO πέρασαν επίσης ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρής Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής.

Βασιλόπουλος Τρουπής στην Peloponnisos EXPO
Βασιλόπουλος περίπττερο Anagnostis Πελοπόννησος EXPO

Δεν έλλειψε ούτε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, πόλη η οποία φιλοξενεί φέτος την έκθεση.

Τζιούμης Πελοπόννησος EXPO περίπτερο anagnostis

Την «Πελοπόννησος EXPO» επισκέφθηκε επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, Μαρίνης Μπερέτσος. Να σημειωθεί πως η Αναπτυξιακή Πάρνωνα διατηρεί δικό της περίπτερο στην έκθεση.

Μπερέτσος περίπτερο Anagnostis Πελοπόννησος EXPO

Σήμερα Κυριακή επισκέφθηκε το περίπτερο του anagnostis μεταξύ άλλων και η υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Άννα Βερούλη.

verouli expo anagnostis

Η έκθεση που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναδεικνύει την πολυδιάστατη φύση της περιοχής και τη δυναμική της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο εκδότης του Αναγνώστη Πελοποννήσου και του anagnostis.org Άκης Γκάτζιος, ο επικεφαλής της ομάδας της έκθεσης Άκης Ντάνος, όλη η συντακτική ομάδα και το τμήμα marketing, σας περιμένουμε να γνωριστείτε μαζί μας έως και σήμερα Κυριακή 14 Απριλίου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης (κτήριο ΓΕΑ), στις θέσεις 207-209. Η έκθεση κλείνει στις 10 το βράδυ.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis