home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος EXPO: Ηχηρές παρουσίες στο περίπτερο του anagnostis

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας και ο Μανώλης Μάκαρης, μεταξύ των χθεσινών επισκεπτών της έκθεσης που διεξάγεται στην Τρίπολη
anagnostis peloponnisos expo tsiodras makaris

Συνεχίζονται οι ηχηρές παρουσίες στον φιλόξενο χώρο του Αναγνώστη Πελοποννήσου και του anagnostis.org στην «Πελοπόννησος EXPO», με το ενδιαφέρον των επισκεπτών να παραμένει αμείωτο, τις τρεις πρώτες μέρες της έκθεσης.

Πολύς είναι ο κόσμος που σταματά στο περίπτερο για να ενημερωθεί και να συζητήσει για θέματα που αφορούν την Αργολίδα και ευρύτερα την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο καταγόμενος από τον Μάναρη Αρκαδίας διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, ήταν μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν την επιχειρηματική έκθεση που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Τρίπολη.

tsiodras expo anagnostis

Την έκθεση επισκέφθηκε και ο επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» Μανώλης Μάκαρης, μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αργολίδας Παναγιώτη Μερμίγκη, και άλλα στελέχη του συνδυασμού.

makaris expo anagnostis (2)

Η έκθεση που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναδεικνύει την πολυδιάστατη φύση της περιοχής και τη δυναμική της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο εκδότης του Αναγνώστη Πελοποννήσου και του anagnostis.org Άκης Γκάτζιος, ο επικεφαλής της ομάδας της έκθεσης Άκης Ντάνος, όλη η συντακτική ομάδα και το τμήμα marketing, σας περιμένουμε να γνωριστείτε μαζί μας έως και την Κυριακή 14 Απριλίου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης (κτήριο ΓΕΑ), στις θέσεις 207-209. Οι ώρες λειτουργίας της «Πελοπόννησος EXPO» το σαββατοκύριακο είναι 10:00 – 22:00.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis