home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Περιφέρεια: Ευφορία στο στρατόπεδο Νίκα – Ο Μπρατάκος «κόβει» τον Βλάση

Ο νυν Περιφερειάρχης εμφανίζεται παντοδύναμος για να διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Νίκας Τολό tolo fest (7)

Ευφορία επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναγιώτη Νίκα και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, αφού αναμένεται εντός των επόμενων 24ώρων να ανακοινωθεί επίσημα η νέα υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Εντωμεταξύ όπως γίνεται γνωστό, αναμένεται ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη Γιάννης Μπρατάκος, να ανακοινώσει στον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάσση ότι έχει «κοπεί» από το Μαξίμου ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Άλλωστε και ο ίδιος ο βουλευτής χθες με δήλωσή του με αφορμή την υποψηφιότητά του δείχνει ότι παύει να έχει βλέψεις για την Περιφέρεια.

Την ίδια ώρα χθες ο Παναγιώτης Νίκας έτυχε και της στήριξης του Μεσσήνιου βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλου, που τόνισε ότι “όποιοι διακινούν και μεθοδεύουν μια τέτοια εξέλιξη, να πουν φανερά, για ποιο λόγο, θέλουν την αντικατάσταση, του εν ενεργεία Περιφερειάρχη”.

Παράλληλα χθες το απόγευμα στην κρίσιμη χρονικά συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου η ομάδα της πλειοψηφίας εμφανίστηκε ενωμένη με τον Παναγιώτη Νίκα να έχει κάνει τις προηγούμενες μέρες μια επίδειξη δύναμης αφήνοντας στην άκρη όσους τον αμφισβητούν και επιχειρούν εδώ και μήνες να «πριονίσουν» την νέα του υποψηφιότητα. Άλλωστε ο Παναγιώτης Νίκας ακόμα και αν κάποιοι από τους νυν περιφερειακούς του συμβούλους δεν τον ακολουθήσουν έχει στη «φαρέτρα» του δεκάδες ανθρώπους που δηλώνουν έτοιμοι να ενταχθούν στην παράταξη.

Ο Κώστας Βλάσης έχοντας «κοπεί» από το Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη δεχθεί τηλεφώνημα από τον κο Μπρατάκο να μεταβεί στο Μαξίμου, για να του ανακοινωθεί και επίσημα η απόφαση Μητσοτάκη.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis