home design 800x400
home design 1170Χ320

Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για εισαγωγή στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας

Ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τμήμα γενικής παιδείας είναι 20 μαθητές και ανά κατεύθυνση 15 μαθητές.
photo

Από τις 2 έως τις 31 Μαΐου 2023 βρίσκεται σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για την επιλογή υποψηφίων μαθητών της Α΄ Γυμνασίου στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας που λειτουργεί στην Προσύμνη του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Για την  εισαγωγή των μαθητών στα Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο για το σχολικό έτος 2023-2024, οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις στο e-mail του σχολείου ([email protected]) ή με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο/μέσο, μαζί με τις φωτοτυπίες των ταυτοτήτων των γονέων/κηδεμόνων καθώς και φωτοτυπία ενός λογαριασμού κοινής ωφελείας.

Εναλλακτικά υποβάλλουν την αίτηση μέσω φόρμας google https://forms.gle/UwNSuebbBHPSEtLE6 και καταθέτουν μέχρι τις εξετάσεις τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

ΑΦΙΣΑ 2023

Σε περίπτωση που μαθητής επιθυμεί να είναι υποψήφιος σε δύο (2) κατευθύνσεις, ο γονέας – κηδεμόνας σημειώνει στην ίδια αίτηση τις δύο επιλογές του (στην φόρμα) ή αποστέλλει αντίστοιχα δύο ξεχωριστές αιτήσεις στο ανωτέρω email μαζί με τα υπόλοιπα αποδεικτικά έγγραφα.

Για την κατεύθυνση του Χορού, κατατίθενται επιπλέον δύο (2) Ιατρικές Βεβαιώσεις υγείας και καλής φυσικής/ορθοπεδικής κατάστασης (από Παθολόγο/Παιδίατρο και από Ορθοπεδικό γιατρό), στις  οποίες θα βεβαιώνεται η δυνατότητα φοίτησης των μαθητών στην κατεύθυνση Χορού

Στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας πρόκειται να  λειτουργήσουν 2 τμήματα γενικής παιδείας με   τρεις κατευθύνσεις: α) Εικαστικών Τεχνών β) Θεάτρου-Κινηματογράφου γ) Χορού.

Ο μέγιστος αριθμός μαθητών ανά τμήμα γενικής παιδείας είναι 20 μαθητές και ανά κατεύθυνση 15 μαθητές.   

Το δικαίωμα εγγραφής προκύπτει από την επιτυχή συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις και  από τη σειρά κατάταξής του υποψηφίου στους αξιολογικούς πίνακες ανά κατεύθυνση.  Οι (μετ)εγγραφές των επιτυχόντων μαθητών γίνονται από την 1η ως και την 8η Σεπτεμβρίου, εκτός αν υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

  • Στα τηλέφωνα: 2751089283 (σχολείο), 6945522633 (Γιαννακούλης Γιώργος, διευθυντής  του σχολείου)
  • Στην ιστοσελίδα: https://gym-kall.arg.sch.gr
  • Email σχολείου:  [email protected]

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis