home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Χωρίς τέλος η κόντρα Κωστούρου – αντιπολίτευσης. Σαββατοκύριακο χωρίς ανάσα στο Ναύπλιο

Η υπηρεσία καθαριότητας πρωταγωνιστής στην προεκλογική περίοδο που αναμένεται καυτή εν μέσω θέρους
Αμαξοστάσιο δήμου Ναυπλιέων

Σαββατοκύριακο χωρίς ανάσα στο Ναύπλιο, καθώς νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στην κόντρα που έχει προκύψει μεταξύ δήμου Ναυπλιέων και αντιπολίτευσης (Αναγνωσταράς, Γκόνης) για το θέμα των καταγγελιών των εργατών καθαριότητας μπροστά στην κάμερα.

Όλα αυτά εν μέσω θέρους με την υπηρεσία καθαριότητας να γίνεται πρωταγωνιστής στην καυτή προεκλογική περίοδο που άνοιξε πρόωρα στο δήμο Ναυπλιέων.

Μετά τα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, όπου ανέβηκαν οι τόνοι, η δημοτική αρχή διέψευσε τα όσα κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι, παραθέτοντας σχετικό έγγραφο σύμφωνα με το οποίο οι εργαζόμενοι έχουν προμηθευτεί όλα τα είδη που αφορούν τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Αναγνωσταράς: Διορθωμένο το έτος; Πειραγμένο το έγγραφο;

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παναγιώτης Αναγνωσταράς με νέα ανάρτησή του, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, κάνει λόγο για πιθανώς «πειραγμένη» ημερομηνία στο έγγραφο που παρέθεσε ο δήμος Ναυπλιέων.

Όπως σημειώνει:

«Ο Κωστούρος απέφυγε να δώσει απαντήσεις ενώπιον των εργαζομένων σε όσα κατήγγειλαν! Είπε ένα ξερό: ότι θέλετε στείλτε το με έγγραφο και χτύπησε την πόρτα φεύγοντας! Την επόμενη στο δημοτικό συμβούλιο, με την απουσία των εργαζομένων, αφού έφερε το θέμα εν αγνοία τους, τους κατηγόρησε ότι αυτοί προξενούν βλάβες στα αυτοκίνητα, αυτοί λαμβάνουν “μαϊμού” αναρρωτικές άδειες, καο ότι έχουν παραλάβει τον εξοπλισμό για την ατομική τους προστασία!

Όλα αυτά δεν τόλμησε να τα πει ενώπιων των εργαζομένων και τα είπε στο δημοτικό συμβούλιο απαιτώντας να του ζητήσουμε κ συγγνώμη! Και σήμερα τι βλέπουμε σε ανάρτηση απάντηση της προέδρου των εργαζομένων καθαριότητας νομού Αργολίδας; Διορθωμένο το έτος; Πειραγμένο το έγγραφο; Μαϊμού; Διορθωμένο το έτος και το έγγραφο χωρίς υπογραφή αυτού που το συνέταξε! Αυτό παρουσίασε ο Κωστούρος και απαίτησε να του ζητήσουμε και συγγνώμη!»

Έγγραφο

Κωστούρος: Μην εργαλειοποιείτε τους εργαζόμενους

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος σχετικά με τα προαναφερόμενα:

«Ατυχής προσπάθεια του κ. Αναγνωσταρά ο οποίος εμφανώς παραπλανημένος από ορισμένους παρατρεχάμενους θέλησε να αμφισβητήσει την γνησιότητα του εγγράφου για την παραλαβή των μέτρων ατομικής προστασίας από τα πληρώματα των απορριμματοφόρων.

Ποιος να περίμενε ότι επί εννέα συναπτά έτη δήμαρχος θα έκανε ότι του έλεγαν χωρίς καν να προσέχει τους στοιχειώδεις κανόνες της Δημόσιας διοίκησης.

Ο πίνακας με τις υπογραφές των υπαλλήλων είναι ένα συνημμένο έγγραφο με διαβιβαστικό από τη διεύθυνση καθαριότητας περιβάλλοντος και πρασίνου και έχει την υπογραφή του διευθυντή φυσικά αριθμό πρωτοκόλλου και φυσικά σφραγίδα.

Έτσι αναγκαστήκαμε να δημοσιεύσουμε ολόκληρο το έγγραφο αποκαλύπτοντας μέσα από διάλογο στα social media την σχέση μεταξύ μελών του σωματείου εργαζομένων με κάποιους από την αντιπολίτευση.

Μόνο θλίψη μας προκαλεί το φαινόμενο.

Να είστε σίγουροι πως η Επόμενη Μέρα θα προστατεύσει τους υπαλλήλους ακόμη κι αυτούς που εργαλειοποιήσατε για δικό σας μικροπολιτικό όφελος».

έγγραφο

Αρνείται τις κατηγορίες ο Δήμος Ναυπλιέων

«Να πας να τα πεις στις κάμερες ότι δεν ήσουν ενημερωμένος και παρασύρθηκες από τους υπαλλήλους να σε χειροκροτήσω και θα πω μπράβο Τάκη ενδιαφέρεσαι», είπε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Δρούγκας στον Παναγιώτη Αναγνωσταράς κατά τη διάρκεια του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τους εργαζόμενους καθαριότητας.

Ο δήμος Ναυπλιέων απάντησε στις καταγγελίες των εργαζομένων στην Καθαριότητα και του Σωματείου τους ως εξής:

«Η καταγγελία που έγινε μπροστά στην κάμερα (αναφέρει πως δεν έχουν δοθεί τα μέτρα ατομικής προστασίας) παίρνει σαν απάντηση την έγγραφη απόδειξη από την υπηρεσία καθαριότητας ότι όλοι οι υπάλληλοι στα πληρώματα των απορριμματοφόρων έχουν από τον Ιανουάριο παραλάβει όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και έχουν υπογράψει για αυτήν την παραλαβή.

Τα σχόλια ανήκουν στον κάθε δημότη του Δήμου Ναυπλιέων ο οποίος μπορεί να αισθάνθηκε προσβεβλημένος από την καταγγελία.

Μοναδικός μας στόχος η συνεχής βελτίωση στον τομέα της καθαριότητας έτσι ώστε ο πολίτης – δημότης να έχει μια συνεχή και αξιόπιστη υπηρεσία».

Παρακάτω είναι το σχετικό έγγραφο που παραθέτει ο δήμος Ναυπλιέων:

έγγραφο

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis