home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Άδωνις Γεωργιάδης αγνάντεψε το Μπούρτζι – Χωρίς Νίκα αλλά με Καμπόσο στην ΠΕ Αργολίδας

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων είχε συνάντηση με Σχοινοχωρίτη και Μαντζούνη, μαζί με Ανδριανό και Θωμόπουλο, πριν μιλήσει στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ.
Άδωνις Γεωργιάδης Π.Ε. Αργολίδας Ναύπλιο (1)

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα κατά την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου, όπου ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν παρέλειψε να αγναντέψει τη θέα στο Μπούρτζι από το μπαλκόνι του κτηρίου.

Από τη συνάντηση έλλειπε και ο έτερος Υπουργός της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας, που και αυτός είχε αφιχθεί στο νομό για να μιλήσει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), που έλαβε χώρα 13-14 Μαΐου στην Αργολίδα.

Ωστόσο παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης -που ήταν και ο οικοδεσπότης-, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Πελοποννήσου και Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης και ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Ο Υπουργός συνοδευόταν από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό και το νέο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ από το Άργος, Τάσο Θωμόπουλο.

Να σημειωθεί πως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας βρισκόταν στην Αργολίδα για τις εργασίες της Γ.Σ. της ΚΕΕΕ, ωστόσο δεν είχε προσκληθεί στην εν λόγω συνάντηση.

Άδωνις Γεωργιάδης Π.Ε. Αργολίδας Ναύπλιο (2)
Φώτο: fb (Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis)

Στα γραφεία της ΝΔ στο Ναύπλιο

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης μετέβη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτη Ζαχαριά, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ. Ναυπλίου Γιώργο Λυσίκατο και με άλλα κομματικά στελέχη του νομού.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο «Φουγάρο» όπου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Εκεί έκανε την τοποθέτησή του και στη συνέχεια αποχώρησε για την Αθήνα, όπου επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στο Μαρούσι. Εκεί μίλησε στους συμμετέχοντες στο πρώτο μετά την πανδημία σεμινάριο της Ακαδημίας του ΟΒΙ.

Να σημειωθεί πως οι εργασίες της πρώτης μέρας της ΓΣ της ΚΕΕΕ πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος, πριν μεταφερθούν στην Αργολική πρωτεύουσα για τη δεύτερη και τελευταία μέρα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis