home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαFeaturedFirst Featured

Επιμελητήριο Αργολίδας: Στο Ναύπλιο Άδωνις Γεωργιάδης και Χρήστος Σταϊκούρας για τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

Ευκαιρίες χρηματοδότησης επιχειρήσεων και ενεργειακή κρίση στο επίκεντρο των σημερινών εργασιών

Στο Ναύπλιο βρίσκονται σήμερα, Σάββατο 14 Μαΐου, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας για τη δεύτερη μέρα των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), που συνεχίζονται στο Φουγάρο Art Center, με μήνυμα «Στηρίζουμε, Αναπτύσσουμε , Καινοτομούμε».

Επιμελητήριο Γ.Σ. 4 ΚΕΕΕ
Φωτό: fb/Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας

Να επισημάνουμε ότι η Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ πραγματοποιείται στην Αργολίδα μετά από 30 και πλέον χρόνια, με την παρουσία 180 συνέδρων από όλη τη χώρα, γεγονός που αποτελεί σημαντική επιτυχία της διοίκησης του Επιμελητηρίου του νομού.

Η σημερινή εισαγωγική εισήγηση έγινε από τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ Ιωάννη Μασούτη, με θέμα τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης, την ενεργειακή κρίση και τα μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία.

Επιμελητήριο Γ.Σ. 3 ΚΕΕΕ
Φωτό: fb/Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας

Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμούς οι επίσημοι ενώ το λόγο πήραν και οι δύο υπουργοί και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος.

Οι εργασίες συνεχίζονται με τα δύο ενημερωτικά πάνελ με θεματικούς άξονες «Ενέργεια και κόστος ζωής» και «Επιχειρηματικότητα και βιωσιμότητα Επιμελητηρίων».

Επιμελητήριο Γ.Σ. 5 ΚΕΕΕ
Φωτό: fb/Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας

Χθες, Παρασκευή 13 Μαΐου, οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος, όπου αναλύθηκαν θέματα όπως η επιμελητηριακή νομοθεσία και η ρύθμιση θεμάτων των επιμελητηρίων, με ενημέρωση από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα της ΚΕΕΕ, Ιωάννη Μασούτη και Παναγιώτη Αγνιάδη αντίστοιχα, ενώ εγκρίθηκε από την ολομέλεια και ο οικονομικός απολογισμός της ΚΕΕΕ του έτους 2021 με εισηγητή τον οικονομικό επόπτη της Κεντρικής Ένωσης Ιωάννη Βουτσινά.  

Επιμελητήριο Γ.Σ. 6 ΚΕΕΕ
Φωτό: fb/Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας

Αύριο, Κυριακή 15 Μαΐου οι σύνεδροι θα ξεναγηθούν στο Οινοποιείο Σκούρα, ώστε να γνωρίσουν από κοντά μια παραγωγική μονάδα της περιοχής, ενώ θα παρατεθεί και γεύμα.

Ένα σημαντικό τριήμερο με την παρουσια δύο εκ των κορυφαίων και αρμοδίων υπουργών που κατάφερε να διοργανώσει στην Αργολίδα το Επιμελητήριο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button