home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαFeatured

Όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδας στην Αργολίδα μετά από 30 χρόνια

Ξεκίνησε τις εργασίες της στο Άργος η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) - Αύριο μεταφέρεται στο Ναύπλιο.

Ξεκίνησαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στο Άργος, με μήνυμα «Στηρίζουμε, Αναπτύσσουμε , Καινοτομούμε». Όλα τα επιμελητήρια της Ελλάδας έχουν συγκεντρωθεί στην Αργολίδα, ένα κορυφαίο γεγονός για το νομό μετά από 30 χρόνια.

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με τις τοποθετήσεις και το καλωσόρισμα του προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε., Γιάννη Μασούτη, και του προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Φώτη Δαμούλου.

Ο απολογισμός της πρώτης ημέρας

Η ολομέλεια ενέκρινε τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε.Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα, στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2021.

Ακολούθησε η έγκριση διοικητικού απολογισμού της Κ.Ε.Ε.Ε. (έκθεσης πεπραγμένων), έτους 2021, με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, γενικό γραμματέα Κ.Ε.Ε.Ε. Ακόμα, η ολομέλεια ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό της Κ.Ε.Ε.Ε., έτους 2021, με εισηγητή τον κ. Ιωάννη Βουτσινά, οικονομικό επόπτη Κ.Ε.Ε.Ε. Αναλύθηκαν θέματα όπως η επιμελητηριακή νομοθεσία και η ρύθμιση θεμάτων τα οποία αφορούν τα επιμελητήρια, με ενημέρωση από τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα της ΚΕΕΕ, κκ. Ι Μασούτη και Παναγιώτη Αγνιάδη αντίστοιχα.

Παράλληλα οι πρόεδροι των επιμελητηρίων μίλησαν για το Έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικότητας» το οποίο παρουσίασε ο διευθυντής της Κ.Ε.Ε.Ε., κ. Βασίλης Αποστολόπουλος.

Η συνέχεια στο Ναύπλιο

Αύριο, Σάββατο συνεχίζεται η Γ.Σ. της ΚΕΕΕ, στο Ναύπλιο με την εισαγωγική τοποθέτηση από τον κ. Ιωάννη Μασούτη, πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Θέμα της εισήγησης αποτελούν οι ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης, η ενεργειακή κρίση και τα μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία.

Ακολουθούν χαιρετισμοί επισήμων και δυο ενημερωτικά πάνελ με θεματικούς άξονες «Ενέργεια και κόστος ζωής» και «Επιχειρηματικότητα και βιωσιμότητα Επιμελητηρίων».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button