home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Από την Τρίπολη ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Δημήτρης Τσιόδρας

«Απαραίτητη η ψήφος στη ΝΔ για να επικρατήσει η πολιτική σταθερότητα»
Δημήτρης Τσιόδρας προεκλογική εκστρατεία Τρίπολη

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργικού Γραφείου Δημήτρης Τσιόδρας (με καταγωγή από Μάναρη Αρκαδίας), υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, δημοσιογράφος και συγγραφέας, ξεκινώντας την προεκλογική του εκστρατεία, από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρκαδία, στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάλου Καφενείου της Τρίπολης, είπε τα εξής:

«Σαφώς και η εσωτερική πολιτική επικαιρότητα μετράει. Όμως, εισέρχονται στις ευρωεκλογές και άλλα σοβαρά θέματα που έχουν ευρωπαϊκή και παγκόσμια διάσταση. Θα εμπιστευτούμε να είναι στο τιμόνι της χώρας ο Κασσελάκης ή ο Ανδρουλάκης; Aυτό, καθιστά το δίλημμα, στο ποιος θα είναι δηλαδή στο τιμόνι, περιττό, χωρίς ουσία, γιατί η απάντηση δίνεται απ’ την πλειοψηφία. Στο τιμόνι είναι και θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό, δεν μας κάνει, ούτε αλαζόνες, ούτε μας κάνει να εφησυχάζουμε, σε σχέση με την χαλαρότητα της ψήφου. Οι εκλογές αυτές δεν είναι δημοσκόπηση δεν είναι μία μέτρηση για τα ποσοστά. Είναι εκλογές με βαθύ πολιτικό νόημα, για δύο λόγους: Επαναλαμβάνω, κρίνεται εάν θα έχουμε μία πορεία πολιτικής σταθερότητα και αν θα κατοχυρώσουμε αυτά που έχουμε πει απ’ το 2019, ή εάν θα επιτρέψουμε να υπάρξει κλίμα πολιτικής αστάθειας, μέσα από μία χαλαρή ψήφο».

Οποιαδήποτε αμφισβήτηση της πολιτικής σταθερότητας που θα προκύψει με ένα αποτέλεσμα που δεν θα είναι καλό για τη Ν.Δ. θα βάλει τη χώρα σε περιπέτειες και θέλω να το τονίσω αυτό. Είναι όρος πολιτικής σταθερότητας να έχει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένα καθαρό ορίζοντα 3ετίας και στο τέλος της 4ετίας να κριθεί για αυτά που έχει υποσχεθεί: την καταπολέμηση της ακρίβειας, την αύξηση των μισθών στα 1.500 ευρώ στο μέσο μισθό και στα 950 ευρώ στον κατώτερο, την βελτίωση του ΕΣΥ, την ανάπτυξη της χώρας και την μείωση της ανεργίας».

Δημήτρης Τσιόδρας προεκλογική εκστρατεία Τρίπολη

Ο Δημήτρης Τσιόδρας, σημείωσε ακόμα: «Πρέπει να επικρατήσει η πορεία της πολιτικής σταθερότητας της χώρας. Άρα, είναι απαραίτητη η ψήφος στη Ν.Δ. και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οποιοδήποτε πισωγύρισμα, θα έχει πολύ πολύ σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομία. Άρα, πρέπει να σκεφτούμε καλά. Πως θα μείνουμε πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας και πως θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ακόμα καλύτερη θέση για την Ελλάδα».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, απεύθυναν οι Νίκος Καλτεζιώτης (πρώην βουλευτής και υπουργός), Παναγιώτης Λιαργκόβας (καθηγητής Πανεπιστημίου), Κώστας Μαρκόπουλος (εκπαιδευτικός).

Διαβάστηκε γραπτό μήνυμα του βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση, ενώ στην αίθουσα παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Τίμος Κατσίπος (πρόεδρος στις ” Κτιριακές Υποδομές”), αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ., των δημοτικών οργανώσεων αυτής, μέλη και φίλοι του κόμματος, καθώς και συντοπίτες του Δημήτρη Τσιόδρα.

Τον παρουσίασε η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Βάλια Μαυραειδοπούλου.

Νωρίτερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, είχε στην Τρίπολη, διάφορες επαφές και επισκέψεις, μεταξύ άλλων και στην «Πελοπόννησος EXPO».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis