home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ένα ποικιλόχρωμο ποτάμι καρναβαλιστών σηματοδότησε τις Απόκριες στο Ναύπλιο

Πρωτοφανής η συμμετοχή του κόσμου στο άνοιγμα του Τριωδίου – Δηλώσεις συμμετοχής στην Καρναβαλική παρέλαση έως 10 Μαρτίου 2024
Ναύπλιο άνοιγμα τριωδίου

Μπορεί κι άλλες φορές η παρουσία των Ναυπλιωτών και των επισκεπτών να ήταν μεγάλη κατά την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων με το άνοιγμα του Τριωδίου στο Ναύπλιο, όμως η ενεργή συμμετοχή ήταν όχι μόνο πρωτοφανής αλλά και εντυπωσιακή. Αν πέτυχε κάτι ο Δήμος Ναυπλιέων ήταν η παρακίνηση των πολιτών να γίνουν μέρος των εκδηλώσεων και όχι απλοί θεατές όπως άλλες χρονιές. Εξ άλλου αυτό είναι και το νόημα της αποκριάς, η συμμετοχή. Από νωρίς χτες μικροί και μεγάλοι άρχισαν μεταμφιεσμένοι να συρρέουν στην «πέργολα» και να σχηματίζουν ένα ποικιλόχρωμο και χαρούμενο ποτάμι καρναβαλιστών που έδωσε ήχους και ρυθμούς στην πλατεία Συντάγματος.

Το Αναπλιώτικο Καρναβάλι ξεκίνησε και από το κέντρο της πρωτεύουσας του δήμου μεταλαμπαδεύει το κέφι και την χαρά σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Με οδηγό την χαρά, το κέφι και τον ενθουσιασμό, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κώστας Καράπαυλος, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους Φορείς, Πολιτιστικούς, Αθλητικούς Συλλόγους, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, σε γονείς και μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων και σε όλους τους δημότες να δηλώσουν συμμετοχή στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024 στο Ναύπλιο.

Οι ομάδες των καρναβαλιστών για να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην καρναβαλική παρέλαση θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2024 στο e-mail: [email protected].

Ναύπλιο άνοιγμα τριωδίου
Ναύπλιο άνοιγμα τριωδίου
Ναύπλιο άνοιγμα τριωδίου
Ναύπλιο άνοιγμα τριωδίου
Ναύπλιο άνοιγμα τριωδίου
Ναύπλιο άνοιγμα τριωδίου
Ναύπλιο άνοιγμα τριωδίου

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis