home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τί δουλειά έβαλε ο Ορφανός να κάνουν ο Αναγνωσταράς και ο Περράκης

Τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα και του ειδικού συμβούλου στο δήμο Ναυπλιέων
Περράκης Αναγνωσταράς

Συγκεκριμένα καθήκοντα θα έχουν στον δήμο Ναυπλιέων ο πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς και ο πρώην αντιδήμαρχος Μάνος Περράκης.

Με απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Ορφανού, στον Παναγιώτη Αναγνωσταρά που έχει ήδη τοποθετηθεί στη θέση του Γενικού Γραμματέα του δήμου ανατέθηκαν οι παρακάτω αρμοδιότητες:

α) να συνυπογράφει το βιβλίο υποδείξεων του Τεχνικού Ασφαλείας και του Ιατρού Εργασίας προκειμένου να λαμβάνει γνώση και σε συνεργασία με τους αρμόδιους Προϊστάμενους να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για συμμόρφωση προς τις υποδείξεις.

β) να παραλαμβάνει από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας όλων των εγγράφων και δελτίων ελέγχου που αφορούν τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Σε περίπτωση απουσίας του Γενικού Γραμματέα τις ανωτέρω αρμοδιότητες θα ασκεί ο δήμαρχος Ναυπλιέων.

Αντίστοιχα στον Μάνο Περράκη, ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα ειδικού συμβούλου, ανατέθηκε να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει εξειδικευμένες απόψεις, γραπτά ή προφορικά για την επικουρία του έργου του δημάρχου σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας του δήμου, καθώς και σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας, διαφάνειας και ενημέρωσης των δημοτών. Το ωράριο εργασίας μπορεί να μην ακολουθεί το ωράριο εργασίας των υπολοίπων υπαλλήλων ενώ μπορεί να παρέχει την εργασία του εκτός της έδρας του δήμου όποτε αυτό είναι αναγκαίο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis