home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Να γιατί παραιτήθηκε ο Αναγνωσταράς – Πού τον τοποθέτησε ο Ορφανός

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του Μάκαρη, διορίστηκε Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ναυπλιέων
Παναγιώτης Αναγνωσταράς

Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ναυπλιέων διορίστηκε ο πρώην δήμαρχος και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μάκαρη, Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ο οποίος είχε παραιτηθεί τις προηγούμενες ημέρες από δημοτικός σύμβουλος, παραχωρώντας τη θέση του στον Βασίλη Βασιλόπουλο, ως πρώτος αναπληρωματικός του δημοτικού συνδυασμού «Νέα Εποχή» του Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Με απόφασή του, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, σήμερα Τρίτη, υπέγραψε τον διορισμό του κου Αναγνωσταρά. Ο δήμαρχος, για την απόφασή του αυτή, επικαλείται «την πολυετή πείρα» Αναγνωσταρά, «στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα του Δήμου Ναυπλιέων, καθώς είχε διατελέσει πολλά χρόνια Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων καθώς Πρόεδρος και μέλος νομικών προσώπων του Δήμου.

Αναφέρει η απόφαση Ορφανού: «Διορίζουμε τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά του Γεωργίου, στη θέση του (μετακλητού) Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ναυπλιέων. Ο Γενικός Γραμματέας απολύεται με απόφαση του Δημάρχου, που δημοσιεύεται σε περίληψη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Επίσης παύει να ασκεί τα καθήκοντα του και απολύεται αυτοδικαίως όταν ο Δήμαρχος απωλέσει την ιδιότητα του για οποιονδήποτε λόγο. Η παρούσα απόφαση θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ισχύει από την υπογραφή της, για όλες τις συνέπειες».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis