home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νοσοκομείο Ναυπλίου: «Κάθε φορά που υπάρχει εφημερία κάνουμε το σταυρό μας»

Τι είπε η Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου Ιωάννα Αθανασούλα για τα επεισόδια με πυροβολισμούς από τους Ρομά
Νοσοκομείο Ναυπλίου

Για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς από Ρομά έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου μετά από αιματηρό περιστατικό σε καταυλισμό στην Αργολίδα αλλά και για την αγωνία για τέτοια περιστατικά κάθε φορά που υπάρχει εφημερία μίλησε το πρωί της Τρίτης η αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, Ιωάννα Αθανασούλα.

«Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν κινδύνευσε κάποιος από το προσωπικό και από τους εργαζόμενους και από τους υπάρχοντες ασθενείς γιατί το νοσοκομείο μας ήταν σε γενική εφημερία. Η διένεξη δύο οικογενειών έφερε πυροβολισμούς έξω από το νοσοκομείο, ξυλοδαρμό μέσα στο νοσοκομείο μεταξύ τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση. Το προσωπικό προσπαθούσε να καλύψει και να κρύψει τους ασθενείς που περίμεναν στα επείγοντα περιστατικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών να εξεταστούν, να προστατευθεί και το ίδιο και ταυτόχρονα να πρέπει ψύχραιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους δύο τραυματισμένους από τις ομάδες αυτές των συγκεκριμένων ανθρώπων» περιέγραψε η κυρία Αθανασούλα για ό,τι συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας.

«Κάθε φορά που υπάρχει εφημερία είναι η προσευχή μας, να μην έχουμε τέτοια περιστατικά. Συμβαίνουν συχνά πυκνά. Κάθε φορά κάνουμε το σταυρό μας. Λέμε να είναι το τελευταίο, αλλά δυστυχώς οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες. Ζούμε κάθε μέρα με τον φόβο» πρόσθεσε η ίδια στην ΕΡΤ εξηγώντας ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ χειρότερα καθώς υπήρχε κόσμος στο νοσοκομείο.

«Ο κόσμος με προβλήματα έρχεται στα νοσοκομεία για να λάβει υπηρεσίες, είτε αυτό είναι εγκεφαλικό, είτε είναι καρδιολογικό, είτε αυτό είναι παιδιατρικό περιστατικό, είτε είναι γυναικολογικό. χειρουργικό. Υπάρχει κόσμος λοιπόν που περιμένει να εξεταστεί. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι θα γινότανε αν άρχιζαν οι πυροβολισμοί να πέφτουν μέσα στο νοσοκομείο ή να φεύγουν σφαίρες αριστερά δεξιά στον κόσμο. Δεν θέλω να το διανοηθώ, δεν θέλω να το σκεφτώ καν» κατέληξε η αντιπρόεδρος των εργαζομένων νοσηλευτών στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis