home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φόβοι για βεντέτα μετά το πιστολίδι σε Νέα Κίο και Ναύπλιο – Γιατί έγινε το αιματηρό επεισόδιο

Η αστυνομία παραμένει σε επιφυλακή, καθώς η ένταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες Ρομά μπορεί να φουντώσει ανά πάσα στιγμή, παρά τη μεταφορά των τραυματιών σε νοσοκομείο της Αθήνας
Αστυνομία

Φόβους για βεντέτα εκφράζουν οι αστυνομικές αρχές μετά την άγρια συμπλοκή δύο οικογενειών Ρομά σε καταυλισμό στη Νέα Κίο, που είχε ως αποτέλεσμα δύο τραυματισμούς από ανταλλαγή πυροβολισμών, εκ των οποίων ο ένας πολύ σοβαρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν πήγε ο ένας και ζήτησε από τον άλλον 5.000 ευρώ για χρέος που, όπως ισχυρίστηκε, του όφειλε. Τότε άναψαν τα αίματα και άρχισε το πιστολίδι.

Ο ένας τραυματίστηκε σοβαρά στο λαιμό από τον πυροβολισμό που δέχθηκε, ενώ ο άλλος που είναι ελαφρότερα τραυματίας πρόλαβε κι’ έσκυψε αποφεύγοντας τα χειρότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο σοβαρότερα από τους τραυματίες έχει διακομιστεί στο Αττικό Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον δεύτερο τραυματία ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα έξω από το νοσοκομείο στο Ναύπλιο, όπου προηγουμένως έπεσαν πυροβολισμοί, προκαλώντας πανικό σε νοσηλευόμενους και κατοίκους.

Στο νοσοκομείο Ναυπλίου βρίσκονται ακόμα περιπολικά, καθώς η ένταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες Ρομά μπορεί να φουντώσει ανά πάσα στιγμή.

Η Ασφάλεια Ναυπλίου διεξάγει έρευνα για την υπόθεση και παράλληλα παραμένει σε επιφυλακή, καθώς το ενδεχόμενο να υπάρξει και συνέχεια ανάμεσα στις φατριές είναι αρκετά πιθανό.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis