home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος: Πλήρωσε με τη ζωή του την αγάπη για τις καρδερίνες

Σκοτώθηκε δάσκαλος από πτώση – Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία Ανδραβίδας από τον αναπάντεχο θάνατο του Αποστόλη Παλαιοθόδωρου
Καρδερίνα

Μια άτυχη στιγμή έφερε το δυστύχημα στην Ηλεία που στοίχισε τη ζωή σε έναν 56χρονο άντρα. Ο δάσκαλος που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός, έπεσε στην αποθήκη που είχε τις καρδερίνες του και χτύπησε στο κεφάλι. Η πτώση τον οδήγησε στον θάνατο, με τη μητέρα του να τον εντοπίζει νεκρό. Τον περίμενε σπίτι για να πιούν, όπως τις περισσότερες μέρες μαζί τον καφέ τους. Ειδοποίησε ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν είχαν περιθώρια να τον επαναφέρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο άτυχος άνδρας είχε πάει νωρίς το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου να βγάλει τις καρδερίνες του έξω από την αποθήκη. Τότε έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο έδαφος με το πρόσωπο και χτύπησε σε ένα στηθαίο. Ο θάνατός του από το χτύπημα αυτό ήταν ακαριαίος.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως λίγη ώρα αργότερα η σορός του βρέθηκε από τη μητέρα του, η οποία τον περίμενε για να πιούν τον πρωινό καφέ όπως κάθε μέρα. Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον γιο της, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 56χρονο. Φτάνοντας στο νοσοκομείο το ιατρικό προσωπικό απλά διαπίστωσε το θάνατό του.

thanatos daskaloy

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί από το άκουσμα της τραγικής είδησης. Ο ίδιος, δάσκαλος στο επάγγελμα, τα τελευταία 22 και πλέον χρόνια ζούσε στην περιοχή της Εφύρας. Ήταν ένας άξιος λειτουργός της σχολικής κοινότητας και ιδιαίτερα αγαπητός από κάθε παιδί.

Όσοι τον γνώριζαν, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για το άτομό του. Έτρεφε μεγάλη αγάπη στα παιδιά, ωστόσο δεν είχε καταφέρνει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Μοναδικό του στήριγμα η μητέρα του, με την οποία ζούσε μαζί, ενώ είχε τεράστια λατρεία στα ανίψια του.

Ήταν ένας ιδιαίτερα κοινωνικός χαρακτήρας, πάντα πρόθυμος να βοήθα όσους είχαν ανάγκη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis