home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η Κεραμέως αποθέωσε τον Πτωχό από το Ναύπλιο – «Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση»

Κύμα στήριξης απ’ όλη την Αργολίδα κατά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού.
Πτωχός εγκαίνια εκλογικού Ναύπλιο (2)

Στο Ναύπλιο βρίσκεται η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού στην οδό Άργους.

Παρόντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και εκπρόσωποι από πολλές διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις όλων των δήμων της Αργολίδας.

Στα εγκαίνια και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου.

Μετά την τελετή ακολούθησε σύντομη ομιλία του Δημήτρη Πτωχού και της Υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως. «Είμαστε σε κρίσιμη συγκυρία για την χώρα και την Πελοπόννησο. Θέλουμε ανθρώπους ικανούς, αποτελεσματικούς και να είναι κοντά στους πολίτες. Ο Δημήτρης Πτωχός έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Τα γραφεία αυτά να είναι νικηφόρα και να μπορέσετε να υλοποιήσετε όσα έχετε σχεδιάσει για την επόμενη θητεία», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Υπουργός.

Μίλησε ακόμα ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός.

Προηγήθηκε εκδήλωση στο Βουλευτικό με τη συμμετοχή της Υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως και θέμα: «Ο Μετασχηματισμός της Αυτοδιοίκησης, ο πολίτης στο επίκεντρο».

Πτωχός εγκαίνια εκλογικού Ναύπλιο (1)
Πτωχός εγκαίνια εκλογικού Ναύπλιο (4)
Πτωχός εγκαίνια εκλογικού Ναύπλιο (3)
Πτωχός εγκαίνια εκλογικού Ναύπλιο (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis