home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δημήτρης Ορφανός: «Είμαι έτοιμος να απαντήσω σε όλες τις προκλήσεις»

Έτοιμος να δώσει απαντήσεις στις όποιες καταγγελίες Κωστούρου εναντίον του δηλώνει ο Δημήτρης Ορφανός, εφόσον αυτές πρώτα ξεκαθαριστούν
Δημήτρης Ορφανός (2)

Έτοιμος να δώσει απαντήσεις στις όποιες καταγγελίες Κωστούρου εναντίον του δηλώνει ο Δημήτρης Ορφανός, εφόσον αυτές πρώτα ξεκαθαριστούν. Μετά το σάλο που ξέσπασε στο Ναύπλιο λόγω της εναπόθεσης απορριμμάτων στην αυλή της εξοχικής κατοικίας του υποψήφιου δημάρχου από τον ίδιο τον δήμαρχο -σύμφωνα με παραδοχή του-, οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να δώσουν συνέχεια στη μεταξύ τους αντιπαράθεση.

Όπως σημειώνει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο κος Ορφανός:

«Έχουν περάσει περισσότερες από 96 ώρες από τις αποκαλύψεις για τις πρωτοφανείς και αήθεις ενέργειες του απερχόμενου δημάρχου κ. Κωστούρου.

Ενέργειες που δυσφήμισαν πανελλαδικώς την πόλη μας και τον θεσμό του Δημάρχου και της αυτοδιοίκησης.

Ενέργειες που προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της κυβέρνησης, μέσω του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Λιβάνιο, και σήμαναν την έναρξη πειθαρχικής έρευνας από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τον δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο.

Ενέργειες που αποδοκιμάστηκαν εντόνως από την συντριπτική πλειοψηφία τόσο της τοπικής κοινωνίας μας όσο και της ελληνικής κοινωνίας εν γένει.

Ενέργειες που επικυρώθηκαν από την απόφαση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου τη Δευτέρα, με το να κάνει δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσα εις βάρος του κ. Κωστούρου, εκδίδοντας και σχετική προσωρινή διαταγή.

Ενέργειες τις οποίες ο κ. Κωστούρος παραδέχτηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Αντί όμως να προχωρήσει σε μια ειλικρινή μεταμέλεια και να ζητήσει συγνώμη για τις απρέπειές του, διακινεί συκοφαντίες εις βάρος μου.

Κατανοώ τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο απερχόμενος δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της επικαιρότητας πανελλαδικώς. Η δύσκολη θέση του οποίου τη Δευτέρα έγινε δυσκολότερη μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου.

Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Κωστούρος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κατευνάσει τη δημόσια κατακραυγή από τις πρωτοφανείς σε βάρος μου πράξεις, τις οποίες ο ίδιος έχει ομολογήσει και επιβεβαιώσει.

Στην πολιτική, όπως την εννοεί και την κάνει πράξη ο κ. Κωστούρος, είναι σύνηθες να ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα για να προσπαθήσεις να κρύψεις την αλήθεια και να ξεφύγεις από τη δύσκολη θέση.

Αναμένω να πάρει θέση ο ίδιος και να ξεκαθαρίσει τις εναντίον μου ανυπόστατες καταγγελίες και στη συνέχεια να τοποθετηθώ επ’ αυτών, και να λάβω φυσικά τα απαιτούμενα νομικά μέτρα.

Είμαι έτοιμος να απαντήσω σε όλες τις προκλήσεις. Καμία δεν θα μείνει αναπάντητη.

Διαβεβαιώνω με ειλικρίνεια τους πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων ότι η εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου συνιστά μια επιλογή ήθους, ακεραιότητας, αξιών. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Θα εργαστώ με αφοσίωση, διαφάνεια και πάθος και θα την τιμήσω».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis