home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Κωστούρος ζήτησε από τον Κούγια να διερευνήσει προσωπικές του διαφορές με τον Ορφανό

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει νομικά τον δήμαρχο Ναυπλιέων για όσα καταγγέλθηκαν από τον υποψήφιο δήμαρχο, Δημήτρη Ορφανό – Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του
Αλέξης Κούγιας

Στον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια απευθύνθηκε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πετούσε απορρίμματα έξω από το σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου, Δημήτρη Ορφανού.

Σήμερα εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του δημάρχου τα οποία έγιναν δεκτά με την έκδοση προσωρινής διαταγής.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου, ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει νομικά τον δήμαρχο Ναυπλιέων για όσα καταγγέλθηκαν από τον υποψήφιο δήμαρχο και πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Ναυπλίου Δημήτρη Ορφανό.

Ο κος Κωστούρος, μεταξύ άλλων, ζήτησε από τον κο Κούγια να διερευνήσει προσωπικές του διαφορές από το παρελθόν με τον κο Ορφανό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος, του ζητήθηκε «να διερευνήσει με τις δικές του δυνατότητες τις συμπεριφορές τόσο του κου υποψήφιου δημάρχου και δυστυχώς και μέχρι σήμερα δικηγόρου του και επί δεκαετίες προσωπικού του φίλου, άλλα και τις συμπεριφορές των συνεργατών του κου υποψήφιου δημάρχου…».

Σε ανακοίνωσή του ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει:

«Με επισκέφθη ο απόλυτα επιτυχημένος δήμαρχος Ναύπλιου κ. Δημήτριος Κωστούρος μαζί με τον αντιδήμαρχο κύριο Λυκομήτρο και μου ανέθεσαν τη νομική αντιμετώπιση των όσων καταγγέλθηκαν από τον υποψήφιο δήμαρχο και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου εις βάρος του κυρίου δήμαρχου και τα οποία με μια έντιμη, ευθεία και ειλικρινή πολιτική στάση μού ζήτησε, αφού προηγουμένως εγώ του ανέλυσα ποιο είναι το νομικό καθεστώς, να διερευνήσω με τις δικές μου δυνατότητες τις συμπεριφορές τόσο του κου υποψήφιου δημάρχου και δυστυχώς και μέχρι σήμερα δικηγόρου του και επί δεκαετίες προσωπικού του φίλου, άλλα και τις συμπεριφορές των συνεργατών του κου υποψήφιου δημάρχου και να αποφανθώ εάν αυτές οι συμπεριφορές πληρούν την αντικειμενική υπόσταση εγκλημάτων και ιδίως του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφημίσεως αλλά και της διαπράξεως του αδικήματος της απιστίας δικηγόρου από τον κο υποψήφιο δήμαρχο και ακόμα και μέχρι τώρα δικηγόρο του κυρίου Κωστούρου.

Ο κ. δήμαρχος μού έκανε γνωστό ότι προ ολίγων χρόνων, όταν ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν νομικός σύμβουλος του δήμου και από δική του συμπεριφορά ευρέθησαν κατηγορούμενοι τόσο ο κ. δήμαρχος όσο και μέλη του ΔΣ Ναυπλίου, ο τότε δικηγόρος τους, εργατολόγος και τώρα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρης Βερβεσός, τους συνέστησε να στραφούν ποινικά εναντίον του τώρα υποψήφιου δημάρχου και τώρα καταγγέλλοντα τον κύριο Κωστούρο για τη διάπραξη από αυτόν του αδικήματος της απιστίας, αλλά με προσωπική του απόφαση λόγω της αδελφικής σχέσεως, την οποία είχε με τον σημερινό πολίτικο αντίπαλό του δεν προέβη σε καμιά καταγγελία, η οποία θα έθετε σε κίνδυνο ακόμα και την επαγγελματική ύπαρξη του τότε δικηγόρου του δήμου, προσωπικού δικηγόρου του κου Κωστούρου και της οικογένειάς του αλλά τώρα πολιτικό του αντίπαλο».

Για την ενέργεια του κ. Κωστούρου να εναποθέτει απορρίμματα στο σπίτι του υποψήφιου δημάρχου έχει κινηθεί ήδη πειθαρχική διαδικασία από την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Στα ασφαλιστικά μέτρα ο κος Ορφανός ζητούσε να μην πλησιάζει ο νυν δήμαρχος την οικία του αλλά και να σταματήσει τις προκλητικές εναντίον του ενέργειες ο κος Κωστούρος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis