home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Απίστευτη ενέργεια Κωστούρου. Πετούσε σκουπίδια στην πόρτα του Ορφανού

Τί κρύβεται πίσω από τη δημόσια παραδοχή του Κωστούρου και τη δημοσίευσή της
Κωστούρος δηλώσεις

Σάλος είχε προκληθεί στο Ναύπλιο με φήμες που κυκλοφορούσαν τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο, που ήθελαν τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο να πετάει απορρίμματα στην αυλόπορτα του σπιτιού του αντιπάλου του και υποψήφιου δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού.

Η περιγραφή του περιστατικού, που είχε φτάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία φαινόταν απίστευτη και αντιμετωπίστηκε ως φήμη από τους δημοσιογράφους, γι΄ αυτό και δεν δημοσιοποιήθηκε μέχρι τώρα.

Παρόλα αυτά, σήμερα Σάββατο ο ίδιος ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος επιβεβαιώνει αυτό το περιστατικό δημόσια, με αποτέλεσμα να μπαίνει σε μια περίεργη και άνευ προηγουμένου «τοξική» κατάσταση η προεκλογική περίοδος στο Ναύπλιο.

Ο κος Κωστούρος αναφέρει με δημόσια δήλωσή του ότι τοποθέτησε απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού!

Στιγμιότυπο fb Κωστούρος σκουπίδια Ορφανός

Η παραδοχή αυτή επιβεβαιώνει όσα ακούγονταν και φαίνονταν απίστευτα. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κος Ορφανός για μεγάλο χρονικό διάστημα έβρισκε ακαθαρσίες στην αυλή του σπιτιού του και τοποθέτησε κάμερα για να οδηγηθεί στους  δράστες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υποψήφιος δήμαρχος έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του νυν δημάρχου, τα οποία αναμένεται να εκδικαστούν.

Ο Κωστούρος και τα σκουπίδια στο σπίτι του Ορφανού

Η παραδοχή για το απίστευτο περιστατικό έγινε από τον ίδιο τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, ο οποίος με δημόσια δήλωσή του αναφέρει:

«Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια  δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά  και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να  τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης.

Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis