home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αναγνωσταράς: Απειλητικά σημειώματα, σκουπίδια και κόπρανα ζώων πετούσε στην πόρτα του αντιπάλου του – Ζητά παραίτηση Κωστούρου

Για εξευτελισμό και απώλεια υστεροφημίας μιλά ο πρώην δήμαρχος
Παναγιώτης Αναγνωσταράς

Σάλο έχει προκαλέσει στο Ναύπλιο η είδηση ότι ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος παραδέχθηκε ότι πετούσε σκουπίδια στην πόρτα του αντιπάλου του Δημήτρη Ορφανού. Μάλιστα ο πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς εκτός από τα σκουπίδια αναφέρεται εκτός από τα σκουπίδια και σε απειλητικά σημειώματα και κόπρανα ζώων.

Μετά τον Κώστα Καράπαυλο και ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς ζητά την παραίτηση του Δημήτρη Κωστούρου, δηλώνοντας: «Ντροπή και μόνο ντροπή μπορούμε να αισθανόμαστε ως δημότες Ναυπλίου. Ο Δήμαρχος της πρώτης πρωτεύουσας του νεότερου Ελληνικού κράτους να καταφεύγει σε τέτοιες ενέργειες κατά αντιπάλου του, υποψηφίου δημάρχου. Απειλητικά σημειώματα, σκουπίδια και κόπρανα ζώων πετούσε στην πόρτα του αντιπάλου του. Ποιος; Ένας εν ενεργεία Δήμαρχος. Ο Δήμαρχος μας.

Πόση κατηφόρα ακόμα και εξευτελισμός. Η αλαζονεία, οι απειλές, οι τραμπουκισμοί και εκβιασμοί κατά δημοτών και υποψηφίων φέρνουν τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Τον εξευτελισμό και την απώλεια της υστεροφημίας. Να παραιτηθεί τώρα. Προσβάλει έναν ολόκληρο ιστορικό δήμο. Δεν μας αξίζει ένας τέτοιος Δήμαρχος».

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος ο Δημήτρης Ορφανός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Δημήτρη Κωστούρου.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Έχει και ένα μικρό ελαττώμα ο δήμαρχος μας…δεν πειράζει…

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis