home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δ. Κωστούρος: Πέταξα σκουπίδια στο σπίτι του Δ. Ορφανού

Εκτροπή του ήρεμου προεκλογικού κλίματος στο Ναύπλιο
Ο Δημήτρης Κωστούρος στην Αρχαία Ολυμπία

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αναφέρεται στην απαράδεκτη για πολιτικό πρόσωπο ενέργειά του κατά του υποψηφίου για τον δημαρχιακό θώκο του Ναυπλίου, προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλιέων, Δημήτρη Ορφανού.

Όπως αναφέρει ο κ. Κωστούρος: “Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου.

Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στην δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις.

Κωστούρος κατά Ορφανού 2

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού.

Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης.

Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “anagnostis.org”, ο κ. Δημήτρης Ορφανός είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα κατά του κ. Κωστούρου τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν την Δευτέρα επίσημα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis