home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Νέα επίθεση από αδέσποτα σε ηλικιωμένη – Γιατί εγώ να περάσω όλο αυτό; Και θα μπορώ να κυκλοφορώ πλέον ασφαλής στην πόλη μου;

Η γυναίκα φοβήθηκε, ένιωσε να απειλείται και έχασε την ισορροπία της: «Με δυσκολία σηκώθηκα. Το σοκ ήταν μεγάλο»
Τρώγονται για τα αδέσποτα στο Ναύπλιο

Άλλη μια επίθεση από αδέσποτα σκυλιά σημειώθηκε στο Ναύπλιο, με θύμα αυτή τη φορά μια 72χρονη γυναίκα.

Όπως αναφέρει η ίδια στο anagnostis.org, περπατούσε αμέριμνη για να πάει γυμναστήριο στην οδό Εφέσου και Χαριλάου Τρικούπη, όταν ξαφνικά την πλησίασαν δύο αδέσποτα. Διατήρησε την ψυχραιμία της και το ένα από αυτά απομακρύνθηκε, όμως το άλλο τη πλησίασε, την ακούμπησε στο πόδι και άρχισε να γαυγίζει.

Όπως ήταν λογικό, η γυναίκα φοβήθηκε, ένιωσε να απειλείται και έχασε την ισορροπία της. «Με δυσκολία σηκώθηκα. Το σοκ ήταν μεγάλο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Ευτυχώς όμως, ένας κύριος την βοήθησε και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια στο Άργος για τις απαραίτητες εξετάσεις. Δεν διαπιστώθηκε κάταγμα, άλλα αντιμετωπίζει μυϊκούς πόνους.

Η επίθεση των αδέσποτων στη γυναίκα

Αναρωτιέται λοιπόν, γιατί οι υπεύθυνοι δεν κάνουν κάτι για τα αδέσποτα; «Γιατί εγώ να περάσω όλο αυτό; Και θα μπορώ να κυκλοφορώ πλέον ασφαλής στην πόλη μου;», προβληματίζεται η άτυχη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στη διάθεση του anagnostis.org.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό στο Ναύπλιο είχε καταγραφεί μία ακόμα επίθεση αδέσποτων σε γυναίκα. Η κα Μίρκα Γαλάνη είχε περιγράφει την τρομακτική εμπειρία της, όταν τα σκυλιά της επιτέθηκαν με αγριότητα σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, τραυματίζοντάς την στα πόδια.

Αναφορικά με το νέο περιστατικό, σημειώνει η η γυναίκα σε επιστολή της στο anagnostis.org περιγράφοντας την περιπέτειά της και τον φόβο που της δημιουργήθηκε:

«θα ήθελα να εκφράσω τα παράπονα μου και την οργή μου για τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στην πόλη μας.

Θα σας αναφέρω την προσωπική μου συνάντηση με 5 από τα αδέσποτα στις 31.07.2023 και ώρα 19.45 (πηγαίνοντας στο γυμναστήριο) στην οδό Εφέσου και Χ. Τρικούπη εμφανίστηκαν τα αδέσποτα εκ των οποίων τα 2 ήρθαν προς το μέρος μου, ενώ τα υπόλοιπα ακολουθήσαν την απέναντι μεριά του δρόμου.

Διατήρησα την ψυχραιμία μου και συνέχισα αργά να περπατάω, το ένα από τα δυο απομακρύνθηκε αλλά το άλλο με πλησίασε, σχεδόν ακούμπησε στο αριστερό μου πόδι (γάμπα) κι άρχισε να γαυγίζει. Ένιωσα πως απειλούμαι, φοβήθηκα και έχασα την ισορροπία μου, έπεσα στο  έδαφος και ευτυχώς το σκυλί έφυγε.

Ένιωσα να πονάει η μέση μου και με δυσκολία σηκώθηκα. Το σοκ ήταν μεγάλο. Ευτυχώς ένας κύριος που ήταν στο μπαλκόνι και είδε όλο το σκηνικό κατέβηκε με βοήθησε, με πήγε στο Νοσ. Ναυπλίου και στην συνέχεια στο Άργος για τις απαραίτητες εξετάσεις. Δεν διαπιστώθηκε κάταγμα, έχω μυϊκούς πόνους.

Και ερωτώ τους υπευθύνους γιατί δεν κάνετε κάτι για τα αδέσποτα έχουν σημειωθεί τόσα περιστατικά! Γιατί εγώ να περάσω όλο αυτό; Και θα μπορώ να κυκλοφορώ πλέον ασφαλής στην πόλη μου; Τιμωρείται όποιος κακοποιεί ένα ζώο, πολύ σωστά! Ποιος είναι όμως υπεύθυνος όταν το ζώο επιτίθεται; Πάρτε μέτρα κ. Δήμαρχε! Τώρα! Σας ευχαριστώ».

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis