Πιο ασφαλής γίνεται η οδήγηση στον άξονα Τρίπολη – Αλωνίσταινα

Αναβαθμίζεται η οδική ασφάλεια στο δρόμο Τρίπολης – Αλωνίσταινας στην Αρκαδία. Συνεχίζονται τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης για την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναβαθμίζει τον οδικό άξονα Τρίπολη – Αλωνίσταινα

Αυτοψία σε σημεία όπου εκτελούνται εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης της επαρχιακής οδού Τρίπολης – Αλωνίσταινας πραγματοποίησαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Χρήστος Λαμπρόπουλος, και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 45 εκατ. ευρώ, με έργα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, εξετάστηκε η πρόοδος των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορα σημεία του οδικού άξονα, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας, την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την αναβάθμιση ενός δρόμου που εξυπηρετεί καθημερινά κατοίκους, επαγγελματίες και επισκέπτες της ορεινής Αρκαδίας.

Διαφήμιση

Όπως επισημάνθηκε, η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρακολουθεί στενά την πορεία υλοποίησης των έργων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ασφάλεια του οδικού δικτύου και ενισχύουν τη συνδεσιμότητα των τοπικών κοινωνιών.

Το πρόγραμμα των έργων οδικής ασφάλειας αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παρεμβάσεις που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη στην Πελοπόννησο, με εκτεταμένες εργασίες σε κρίσιμους οδικούς άξονες και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη δημιουργία ενός πιο ασφαλούς και σύγχρονου οδικού δικτύου για κατοίκους και επισκέπτες.

Διαφήμιση

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis