home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βαριά καμπάνα για τον 53χρονο που παρέσυρε και σκότωσε δύο 77χρονους στη Μονεμβασιά

Δις ισόβια επέβαλε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης – Δεν αναγνώρισε το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού
Δικαστήριο

Δις ισόβια επέβαλε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρίπολης στον 53χρονο, ο οποίος ένα χρόνο πριν παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο 77χρονους στη Μονεμβασιά. Επιπλέον, του επιβλήθηκε ποινή 39 μηνών για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη κατά συρροή και απείθεια.

Μάλιστα, δεν αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση.

Τι είχε συμβεί

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Fly, ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 52χρονος (τότε) άνδρας από τη Λακωνία στις 22 Μαΐου 2022, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε σε δίκυκλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες μεγάλης ηλικίας.

Ο οδηγός του αγροτικού οχήματος και γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής παρέσυρε για πολλά μέτρα τον έναν εκ των επιβαινόντων στο δίκυκλο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης, πραγματοποιώντας την ίδια πράξη και για το δεύτερο επιβάτη, ο οποίος υπέστη βαριά τραύματα και λίγο αργότερα πέθανε.

Ο 52χρονος οδηγός, φέρεται να κατέφυγε στο πάρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν, όταν είδαν το όχημά του γεμάτο με αίματα. Για να καταφέρουν να τον σταματήσουν οι Αρχές τοποθέτησαν περιπολικό στη μέση του δρόμου, καθώς και ένα ακόμη όχημα, τα οποία και εμβόλισε, προκαλώντας υλικές ζημιές, δεδομένης και της ταχύτητας του αγροτικού.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες αρχές, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη του οδηγού του ΙΧ, διερευνώντας παράλληλα τα αίτια του συμβάντος.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis