home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τροχαίο στη Μονεμβάσια: Σοκάρει η περιγραφή αυτόπτη – «Σκότωσε τον αδερφό μου μπροστά στα μάτια μου»

Συγγενής ενός εκ των νεκρών είδε τη σκηνή να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του – Πώς συνέβη το μοιραίο
Τροχαίο στη Μονεμβασιά μαρτυρία

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το Σάββατο, όταν όχημα που οδηγούσε ένας 52χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους. Το αγροτικό αυτοκίνητο κινούμενο στο δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα. Η μοτοσυκλέτα με τους δύο επιβαίνοντες, κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο συνεπιβάτης, 77χρονος, τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο οδηγός επίσης 77χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο, κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Μολάων.

Παράλληλα, ο οδηγός του οχήματος, που έχει συλληφθεί, στην προσπάθεια του να διαφύγει εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας.

«Σκότωσε τον αδερφό μου μπροστά στα μάτια μου»

Σοκαρισμένος ο Παναγιώτης Σαρμπάνης, περιέγραψε μιλώντας στον Alpha, πως είδε τον αδερφό του να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του. «Περιμέναμε το ασθενοφόρο και ήρθε το αμάξι βολίδα, ο ίδιος πάλι. Ξεσηκώθηκαν όλοι έβαλαν τις φωνές», ανέφερε αρχικά ο κ. Σαρμπάνης.

Και πρόσθεσε: «Όπως ήταν ο αδερφός μου ξαπλωμένος στο έδαφος, τον πέρασε από πάνω για δεύτερη φορά και τον έσυρε 400 μέτρα μακριά. Μετά έκανε αναστροφή και χτύπησε και τον άλλο για να τον αποτελειώσει».

Ο αδερφός του θύματος μίλησε και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αναφερόμενος στα όσα είδε να εκτυλίσσονται μπροστά του.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

https://www.youtube.com/watch?v=019wfAOVadM&ab_channel=ANT1TV

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Ποια ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη

«Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» φέρονται να ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο το Σάββατο το βράδυ στη Μονεμβασιά.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν στα μάτια τους όσα έβλεπαν να διαδραματίζονται μπροστά τους. Άμεσα έσπευσαν περιπολικά στο σημείο και καταδίωξαν τον δράστη. Ένα περιπολικό βγήκε μπροστά του για να του ανακόψει την πορεία, όμως ο δράστης εμβόλισε το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. για να διαφύγει. Το ίδιο έκανε κι ένα ΙΧ προσπαθώντας με τον ίδιο τρόπο να τον σταματήσει, ενώ κάποιοι πολίτες προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και να ανοίξουν την πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος δράστης αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis