home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μάκαρης: Χτυπήστε εμένα, όχι τους συνεργάτες μου – Τί λέει στον Κωστούρο

Δεν είναι εξιλαστήρια θύματα οι πολίτες – Εμείς να δίνουμε το παράδειγμα
Μάκαρης Κώστας

Δεν μπορούμε να εξισώνουμε το λάθος ενός πολίτη, με τον δήμαρχο ή με τον υποψήφιο δήμαρχο, τονίζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή» Κωνσταντίνος Μάκαρης, με δηλώσεις του στο anagnostis.org , με αφορμή την δημοσιοποίηση φωτογραφιών δημοτών στο διαδίκτυο, που στηρίζουν τον συνδυασμό του.

Ο κος Μάκαρης, απευθυνόμενος στο νυν δήμαρχο Ναυπλιέων, δηλώνει: «Πρακτικές εκφοβισμού από τον κο Κωστούρο θυμίζουν πρακτικές Ερντογάν», προσθέτοντας: «Δεν είναι δυνατόν να φωτογραφίζουν απλούς πολίτες, εξισώνοντάς τους με εμένα και τον δήμαρχο».

Μην αγγίζετε τους πολίτες

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης προσθέτει: «Μην αγγίζετε τους απλούς πολίτες. Χτυπήστε εμένα και αφήστε τους συνεργάτες μου».

Συμπληρώνει μάλιστα απευθυνόμενος στον Δ. Κωστούρο: «Εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Δεν είναι εξιλαστήρια θύματα οι πολίτες. Δεν θα το επιτρέψω και θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσον για την προστασία των ανθρώπων που συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες»

Αναφερόμενος σε άρθρο που απέστειλε το Γραφείο Τύπου της παράταξής του την Κυριακή στα ΜΜΕ, με τίτλο «Ο Παράνομος Δήμαρχος» και αναφερόταν στη οδηγική συμπεριφορά του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, τυγχάνοντας μεγάλης δημοσιότητας από πολλά Μέσα Ενημέρωσης, ο κος Μάκαρης στο πλαίσιο αυτοκριτικής του, διευκρινίζει ότι αυτό ήταν προώθηση ενός δημοσιεύματος ιστοσελίδας και συμπληρώνει: «Όλοι κάνουν λάθος. Εγώ αναδημοσίευσα το άρθρο. Δεν είναι δικές μου δηλώσεις. Και προσπάθησα να πω με αυτό, ότι εμείς, πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα στους δημότες».

Και καταλήγει ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Ναυπλιέων: «Οι ηγέτες που ασκούν καθήκοντα ευθύνης, οφείλουν να είναι παραδείγματα σωστής συμπεριφοράς προς την κοινωνία».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis