home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η «Νέα Εποχή» καταγγέλλει τον δήμαρχο Ναυπλίου για την οδηγική του συμπεριφορά

Σε κείμενο – αναδημοσίευση που προώθησε το γραφείο Τύπου της παράταξης Μάκαρη, τον χαρακτηρίζει ως «παράνομο δήμαρχο»
Στάθμευση κίνηση Κωστούρος (2)

Ως «Παράνομος δήμαρχος» για την οδηγική του συμπεριφορά, χαρακτηρίζεται ο Δημήτρης Κωστούρος, σε κείμενο που έφτασε στα Μέσα Ενημέρωσης το απόγευμα της Κυριακής, από το γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή», και συνοδεύεται και από τρεις φωτογραφίες. (Update. Σε νεότερη ενημέρωση διευκρινίζεται ότι αποτελεί αναδημοσίευση από άλλο Μέσο Ενημέρωσης που προωθήθηκε).

Όπως αναφέρεται στο κείμενο που προωθήθηκε από το γραφείο τύπου: «Αποτελεί κοινή συνείδηση πως ο απερχόμενος Δήμαρχος Ναυπλίου  Δημήτρης Κωστούρος, είναι αλαζόνας και το δείχνει στον τρόπο που διοικεί το δήμο ή συμπεριφέρεται προς συνεργάτες ή αντιπάλους. Είναι όμως και επικίνδυνος όπως καταγγέλλουν οι εργάτες καθαριότητας στους οποίους δεν χορηγήθηκαν Μέσα Ατομικής Προστασίας (εκκρεμεί σχετική δίκη). Για αυτούς τους χαρακτήρες του, θα κριθεί και θα λάβει απάντηση στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Για την αλαζονική, όμως, και επικίνδυνη για τους άλλους οδήγηση, που επιδεικνύει με αίσθηση ατιμωρησίας, πότε θα υπάρξουν συνέπειες ή έστω αλλαγή συμπεριφοράς;

Αν ο Δημήτρης Κωστούρος νομίζει πως μπορεί να οδηγεί μηχανή χωρίς κράνος και να μην τον σταματά ένας ταπεινός τροχονόμος, για να τον γράψει και να του αφαιρέσει το δίπλωμα, είναι απόδειξη αλαζονείας του ιδίου ή δουλικότητας κάποιων τροχονόμων. Ας το φροντίσει αυτό ο Διοικητής της Τροχαίας που στέλνει (και καλά κάνει) ένστολους να διδάσκουν τα παιδιά για την ανάγκη να φοράνε κράνος όταν οδηγούν μηχανές, ποδήλατα ή πατίνια.

Το να παρκάρει όπου θέλει και όποτε θέλει, με πρόσχημα ότι βιάζεται, χωρίς ποτέ να του αφαιρούν τις πινακίδες, είναι επίσης απόδειξη αλαζονείας του ιδίου ή δουλικότητας κάποιων τροχονόμων. Άρα και πάλι δουλειά της Τροχαίας να φροντίσει για τα δέοντα».

Αναφέρει ακόμα το κείμενο που προωθήθηκε από το γραφείο Τύπου της «Νέας Εποχής», περιστατικό προσπέρασης χωρίς φλας και με διπλή απαγορευτική γραμμή στην παραλιακή, ενώ έχει μπροστά του τρία αυτοκίνητα, και ένα εργαζόμενο στην άκρη του δρόμου, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ αναφέρει ότι διαθέτει και σχετικό βίντεο. Και σημειώνει: «δεν είναι μόνο θέμα αλαζονείας και τροχαίας παράβασης. Είναι πρόβλημα επικείμενου δυστυχήματος. Είναι απειλή κατά ανθρώπινης ζωής. Της δικής του, ή κάποιων άλλων που δεν φταίνε σε τίποτα.

Η Αλαζονεία στον δημόσιο βίο τιμωρείται με επέμβαση του Λαού και αποπομπή. Η Αλαζονεία στην οδήγηση, από ποιόν και πότε τιμωρείται;», καταλήγει.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Τάκης Πασσαλής

    Όταν η <> στη πόλη επισφραγίζεται από την οδική συμπεριφορά του δημάρχου της, τότε τα πράγματα οδηγούνται στο μη περαιτέρω.Όταν ο ίδιος ο δήμαρχος αδιαφορεί για τους οδικούς κανόνες που ισχύουν και παραμένει στο απυρόβλητο δεν είναι παράξενο το γενικότερο μπάχαλο που επικρατει στην πόλη και στο ιστορικό της κέντρο. Όταν δε η τροχαία ,μόνη αρμόδια, αποφεύγει να επέμβει η κατάσταση γίνεται αφόρητη.

  2. Τάκης Πασσαλής

    Επισήμανση κόπηκε η εντός εισαγωγικών φράση κυκλοφοριακή ανομία.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis