home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες: Ποιες είναι οι πρωταθλήτριες ομάδες της Αργολίδας

Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Αργολίδας ανακοινώνει τις πρωταθλήτριες ομάδες της Π.Ε. Αργολίδας κατά τη διεξαγωγή της Α’ φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου

Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. (Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων) Αργολίδας ανακοινώνει τις πρωταθλήτριες ομάδες της Π.Ε. Αργολίδας κατά τη διεξαγωγή της Α’ φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες

Οι πρωταθλήτριες ομάδες της Π.Ε. Αργολίδας κατά τη διεξαγωγή της Α’ φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου είναι οι εξής:

1. Η ομάδα χειροσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους

2. Η ομάδα καλαθοσφαίρισης μαθητριών του 3ου ΓΕ.Λ. Άργους

3. Η ομάδα καλαθοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου

4. Η ομάδα πετοσφαίρισης μαθητριών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου

5. Η ομάδα πετοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου

6. Η ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του ιδ. ΓΕ.Λ. ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ (χωρίς αγώνα)

7. Η ομάδα ποδοσφαίρου μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου

Στη Β’ φάση (α’ γύρος) των Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου για την ανάδειξη των πρωταθλητριών ομάδων της περιφέρειας Πελοποννήσου αγωνίστηκαν οι εξής ομάδες:

  • Η ομάδα καλαθοσφαίρισης μαθητριών του 3ου ΓΕ.Λ. Άργους και η ομάδα καλαθοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου στον Βλαχιώτη Λακωνίας
  • Η ομάδα πετοσφαίρισης μαθητριών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου και η ομάδα πετοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου στη Σπάρτη.
  • Η ομάδα ποδοσφαίρου μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου στο Γύθειο.

Στη συνέχεια, στον β’ γύρο της Β’ φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου προκρίθηκαν και αγωνίστηκαν οι εξής ομάδες:

  • Η ομάδα καλαθοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου, η ομάδα πετοσφαίρισης μαθητριών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου και η ομάδα ποδοσφαίρου μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ναύπλιο όπου και προκρίθηκαν για τη Γ’ φάση οι ομάδες καλαθοσφαίρισης μαθητών και πετοσφαίρισης μαθητριών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου.

Οι ομάδες χειροσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους και η ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του ιδ. ΓΕ.Λ. ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ πέρασαν απευθείας στην Γ’ φάση λόγω μη συμμετοχής άλλων ομάδων από την περιφέρεια Πελοποννήσου στη Β’ φάση.

Έτσι για την Γ’ φάση (α’ γύρος) των Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου προκρίθηκαν και αγωνίστηκαν οι εξής ομάδες:

• Η ομάδα χειροσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους αγωνίστηκε στην Κέρκυρα  (προκρίθηκε για τον β΄γύρο)

• Η ομάδα πετοσφαίρισης μαθητριών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου αγωνίστηκε στην Κέρκυρα (αποκλείστηκε)

• Η ομάδα καλαθοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου αγωνίστηκε στη Λευκάδα (αποκλείστηκε)

• Η ομάδα του ποδοσφαίρου μαθητριών του ιδ. ΓΕ.Λ. ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο (προκρίθηκε για τον β΄γύρο)

Στον β’ γύρο της Γ’ φάσης τόσο η ομάδα του ποδοσφαίρου μαθητριών του ιδ. ΓΕ.Λ. ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ, που αγωνίστηκε στα Τρίκαλα, όσο και η ομάδα χειροσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Άργους που αγωνίστηκε στη Λαμία προκρίθηκαν στον γ΄γύρο της Γ’ φάσης όπου αντιμετώπισαν τις νικήτριες ομάδες της Κρήτης. Οι αγώνες διεξήχθησαν στον Πειραιά όπου και οι δύο ομάδες μας προκρίθηκαν στο Final four .

Όλοι οι αγώνες της Α΄ Β ΄και Γ΄ φάσης διεξήχθησαν με επιτυχία και στο πλαίσιο του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ».

Για πρώτη φορά στην Π.Ε. Αργολίδας δόθηκε η αρμόζουσα δημοσιότητα και έγινε βράβευση των πρωταθλητριών ομάδων των ομαδικών αθλημάτων στην οποία παρέστη ο Γενικός Γραμματέας του Υ.ΠΑΙ.Θ. κύριος Κόπτσης Αλέξανδρος, καθώς επίσης και οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων, κύριος Καμπόσος Δημήτριος και κύριος Κωστούρος Δημήτριος τόσο στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος, όσο και στο Βουλευτικό στο Ναύπλιο. Ευχαριστούμε τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του Δήμου Ναυπλιέων,την Κ.Ε.Δ.Α.Μ.,την Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους – Μυκηνών καθώς και την Π.Δ.Ε. Πελοποννήσου για την άψογη συνεργασία τους και τη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

Οι Πανελλήνιοι Αγώνες ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου για την Α’ Β’ και Γ’ φάση διεξάγονται με βάση τα χρονοδιαγράμματα του Υ.ΠΑΙ.Θ. τα οποία οφείλουν όλες οι Ο.Ε.Σ.Α.Δ. ανά την Ελλάδα να ακολουθήσουν και να εφαρμόσουν. Καμία Ο.Ε.Σ.Α.Δ. ανά την Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να παρέμβει, να αλλάξει, ή να τροποποιήσει τα χρονοδιαγράμματα του Υ.ΠΑΙ.Θ. Οι σχολικοί αγώνες αναφέρονται αποκλειστικά σε σχολικές ομάδες και όχι σε αθλητικά σωματεία. Η συμμετοχή των σχολείων στους σχολικούς αγώνες είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.

Η Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Αργολίδας συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες μαθητές στους σχολικούς αγώνες, καθώς επίσης και τις δύο ομάδες που προκρίθηκαν στο final four που θα πραγματοποιηθεί για την χειροσφαίριση των αγοριών στη Δράμα, για το ποδόσφαιρο των κοριτσιών στον Πειραιά και εύχεται στα παιδιά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button