home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Βραβεύτηκαν οι Πρωταθλήτριες ομάδες του 2ου Λυκείου στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες

Η Δ.Δ.Ε. Αργολίδας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαρτίου τελετή βράβευσης των πρωταθλητριών ομάδων της Αργολίδας
2ο Λύκειο Ναυπλίου βραβεύσεις (1)

Η Δ.Δ.Ε. Αργολίδας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαρτίου τελετή βράβευσης των πρωταθλητριών ομάδων της Αργολίδας μετά το πέρας της Α’ φάσης των Πανελλήνιων αγώνων ομαδικών αθλημάτων ΓΕ.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου.

Στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, βραβεύθηκαν οι ομάδες της καλαθοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου, του ποδοσφαίρου μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου, της πετοσφαίρισης μαθητριών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου, της πετοσφαίρισης μαθητών του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπλίου.

Παρευρέθηκαν ο Γ.Γ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. κύριος Κόπτσης Αλέξανδρος, ο Περιφερειακός Δ/ντής Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Πελοποννήσου κύριος Οικονομόπουλος Δημήτριος ,οι Δ/ντές Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης κ.κ. Σίδερης Δημήτριος και Πολύδωρος Βασίλειος.

Εκ μέρους του Δήμου Ναυπλιέων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κύριος Κωστούρος Δημήτριος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και σχολικών επιτροπών κυρία Ράλλη Μαρία, η αντιδήμαρχος παιδείας και τουρισμού κυρία Αναστασίου και εκπρόσωποι των σχολικών μονάδων των πρωταθλητριών ομάδων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis