home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ανάμεικτα συναισθήματα στον πρώτο μαραθώνιο της Άνοιξης

57 λευκά μπαλόνια αφέθηκαν στον Αναπλιώτικο ουρανό ως έμπρακτη στήριξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη
Μαραθώνιος Ναυπλίου 2023 (1)

Ολοκληρώθηκε ο 8ος Μαραθώνιος Ναυπλίου ο οποίος ήταν αφιερωμένος στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη που χάθηκαν τόσο άδικα. Με μια συμβολική κίνηση 57 λευκά μπαλόνια αφέθηκαν συμβολικά στον Αναπλιώτικο ουρανό ως έμπρακτη στήριξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων πριν την εκκίνηση του Μαραθωνίου.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα στον πρώτο μαραθώνιο της Άνοιξης. Σε όλα τα αγωνίσματα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστος φόρος τιμής στα θύματα αυτής της ανείπωτης τραγωδίας που βιώνει η χώρα μας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ήταν εκείνος που κήρυξε την έναρξη του Μαραθωνίου που διοργανώθηκε από το Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ, σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία στίβου Ναυπλίου (Γ.Ε. Αργολίδας, Αργολίδα 2.000), την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αργολίδας. Ακολούθησαν οι αγώνες του ημιμαραθωνίου, των 5χλμ και των 2,5 χλμ αντίστοιχα.

Οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ξεπέρασαν τις 3.000 χιλιάδες. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συμμετεχόντων και τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis