home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Το Αργείτικο Καρναβάλι είναι και πάλι εδώ (Φωτογραφίες +Βίντεο)

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Άργος και το ξεφάντωμα με τους “VEGAS”

Πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, και άλλες καρναβαλικές ομάδες ξεχύθηκαν στο κέντρο του Άργους με πολύ κέφι για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

img 0136a
Foto anagnostis

Κεντρικός παρουσιαστής του Αργείτικου Καρναβαλιού, με το οποίο κορυφώνονται οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Άργους – Μυκηνών, είναι ο Mr. Carvivalious Ζανό Ντάνιας.

Η Καρναβαλική παρέλαση στο Άργος συγκέντρωσε πλήθος κόσμου απ’ όλη την Αργολίδα αλλά και επισκέπτες της περιοχής. Πάνω από 1500 καρναβαλιστές με ποικιλία αποκριάτικων στολών, πολλά μεγάλα άρματα με επίκαιρα θέματα και όχι μόνο, διέσχισαν την οδό Δαναού που ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο.

img 0120
Foto anagnostis

Το αποκριάτικο σκηνικό συμπληρώνουν ξυλοπόδαροι με πολύχρωμα κοστούμια και γιγαντιαία φορέματα. Ακόμα ζογκλέρ με μπάλες, κορίνες, σημαίες και σπαθιά έχουν αναλάβει να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς φίλους. Βασίλισσα και Βασιλιάς Καρνάβαλος, μουσική, τραγούδια και αμέτρητες σαπουνόφουσκες στο Αργείτικο Καρναβάλι που είναι και πάλι εδώ, μετά από μία μακρά περίοδο ανομβρίας, λόγω κορωνοϊού.

img 0284
Foto anagnostis
img 0192
Foto anagnostis

Μετά το τέλος της καρναβαλικής παρέλασης, στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία (εξέδρα) συνεχίζεται το ξεφάντωμα με τους “VEGAS” σε μια μεγάλη συναυλία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button