home design 800x400
home design 1170Χ320

Ταξίδι στην Αράχωβα και βόλτα με Ferrari στο Ναύπλιο από την MAKARIS GROUP στην «Πελοπόννησος EXPO»

Δυναμικό παρών στην έκθεση που ρίχνει αυλαία αύριο στη Δαλαμανάρα, δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων, με την επιχειρηματική του ιδιότητα
makaris group Πελοπόννησος expo

Δυναμικό παρών στην «Πελοπόννησος EXPO» δίνει ο Κώστας Μάκαρης με την επιχειρηματική του ιδιότητα. Η «MAKARIS GROUP» συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Αργολίδα και μάλιστα προσφέρει πλούσια δώρα εμπειριών στους επισκέπτες.

Η μία κλήρωση αφορά ένα ταξίδι, με ευέλικτη ημερομηνία, για μέχρι τρία άτομα σε ένα εκπληκτικό σαλέ στην Αράχωβα και η δεύτερη κλήρωση αφορά μία μεγάλη βόλτα ως συνοδηγός με Ferrari στο Ναύπλιο.

Τελευταία μέρα της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» είναι η Κυριακή 20 Νοεμβρίου, για όσους ακόμα δεν βρήκαν το χρόνο να την επισκεφθούν.

Πετυχημένος επιχειρηματίας

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης άρχισε να γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό της Αργολίδας από το 2017, όταν ξεκίνησε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο με σκοπό να εορταστούν τα 20 χρόνια της Euroins, της Ασφαλιστικής Εταιρείας δηλαδή που έφερε στην Ελλάδα και εδραίωσε μέσα σε λίγα χρόνια στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Ο Όμιλος των εταιρειών του καταπιάνεται και με άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, στον κατασκευαστικό κλάδο, στον χώρο του αυτοκινήτου και όχι μόνο.

Το φιλανθρωπικό έργο και η υποψηφιότητα

Είναι γνωστός για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στην περιοχή της Αργολίδας και όχι μόνο.

Έχοντας πετύχει ήδη σημαντικά πράγματα στον επαγγελματικό του βίο, αποφάσισε να κατέλθει στην τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, με τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis