home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η επιχειρηματικότητα της Πελοποννήσου βρίσκει έκφραση στην Αργολίδα

Τελευταία ευκαιρία για επίσκεψη στην «Πελοπόννησος EXPO» η αυριανή μέρα.
Πελοπόννησος expo Επιμελητήριο Αργολίδας (11)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της κορυφαίας Περιφερειακής έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022», το απόγευμα της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου 2022, στο κτήριο Φραγκίστα στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών, όπου και φιλοξενείται πλήθος επιχειρήσεων από όλη την Πελοπόννησο.

Την τελετή εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους πέραν της κυβέρνησης, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία, η Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Επιμελητηριακή κοινότητα, εκπρόσωποι φορέων και ο επιχειρηματικός κόσμος  με την προσέλευση των επισκεπτών να είναι μεγάλη και συνεχής, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες στους συμμετέχοντες από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της!

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος πραγματοποίησε τον αγιασμό της έκθεσης και στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν στην άρτια διοργάνωση  της φετινής έκθεσης.

ΤΙ είπε από το βήμα της έκθεσης ο Φώτης Δαμούλος

Στον χαιρετισμό του ο κ. Δαμούλος τόνισε ότι:  «…Μετά από δύο και πλέον χρόνια απουσίας η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO  ξεκινά από την Αργολίδα δυναμικά, φιλοδοξώντας να συνεχίσει την ανοδική της πορεία δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου να συμμετέχουν ως εκθέτες, προωθώντας και προβάλλοντας τα προϊόντα τους και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.  Πρόκειται για κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός που αναδεικνύει, προβάλλει και προωθεί την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια, τη συνεργασία και την επιχειρηματική ανάπτυξη…».

Ο χαιρετισμός του Χρήστου Σταϊκούρα

Τον λόγο έλαβε στη συνέχεια ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταικούρας  και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους κ. Αλέξη Χαρίτση εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μιχάλη Κατρίνη εκπρόσωπο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Παναγιώτη Νίκα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Γιάννη Ανδριανό Βουλευτή Αργολίδας, κ. Περικλή Μαντά Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Γιάννη Γκιόλα Βουλευτή Αργολίδας, κ. Ανδρέα Πουλά Βουλευτή Αργολίδας, κ. Δημήτρη Κωστούρο Δήμαρχο Ναυπλιέων, κ. Δημήτρη Κρίγκο Αντιδήμαρχο του Δήμου Άργους-Μυκηνών, κα. Νίκη Δανδόλου εκπρόσωπο του Γραφείου του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και  κ. Γιώργο Καββαθά Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ.

Ποιοι παρευρέθηκαν στα εγκαίνια

Όλοι οι ομιλητές εξήραν την άψογη διοργάνωση που αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο πανόραμα πελοποννησιακής επιχειρηματικότητας και ενώνει την παράδοση με το παρόν και το μέλλον, θέτοντας γερές βάσεις συνεργασίας, έμπνευσης και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν: ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού κ. Γιώργος Διδασκάλου, ο Πρόεδρος Ενεργειακής Κοινότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Γιώργος Οικονόμου, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Αναστάσιος Χρόνης, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, οι Προέδροι Επιμελητήριων Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, Αχαΐας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος, Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, Λακωνίας κ. Γιάννης Παναρίτης, Μεσσηνίας κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γιάννης Μαλτέζος, οι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Τάσος Γανώσης και κ. Γιάννης Μαντζούνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, Αρκαδίας κ. Μανώλης Σκαντζός, Κορινθίας κα. Αθηνά Κόρκα, Λακωνίας κ. Νίκωνας Τζινιέρης, Ανάπτυξης & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Χάρης Βυτινιώτης, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Τάσος Γκιολής, Τουρισμού και Πολιτισμού κα. Άννα Καλογεροπούλου, Διοίκησης και Οικονομίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, Περιβάλλοντος κ. Ανδρέας Τσουκαλάς, ο Πρόεδρος Αναπτυξιακής Μεσσηνίας κ. Τάσος Σαρδέλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλης Σιδέρης, εκπρόσωποι Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Λιμενικών Υπηρεσιών και της Πυροσβεστικής, εκπρόσωποι του ΕΦΕΠΑΕ, αυτοδιοικητικοί πρώτου και δεύτερου βαθμού, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων από τον επιχειρηματικό κόσμο, εκπρόσωποι Χορηγών Έκθεσης και Μ.Μ.Ε.

140 εκθέτες από όλους τους κλάδους

Σημειώνεται ότι στον εκθεσιακό χώρο προβάλλονται 140 εκθέτες από όλους τους κλάδους δραστηριοποίησης, μέχρι και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Καθημερινά η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» πλαισιώνεται με παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Γαστρονομίας, αναγνωρισμένοι ΣΕΦ και συνεργάτες δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν συνταγές με αντιπροσωπευτικά προϊόντα της περιοχής!

Τελευταία μέρα της έκθεσης είναι η αυριανή, για όσους ακόμα δεν βρήκαν το χρόνο να την επισκεφθούν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis