home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Ποια ονόματα βάζει στο κάδρο νέα δημοσκόπηση για τα δημοτικά

Τι ρωτούν από το τηλέφωνο πολίτες του δήμου Άργους – Μυκηνών εκπρόσωποι γνωστής εταιρείας δημοσκοπήσεων
Δημοσκόπηση

Αν και οι δημοτικές εκλογές απέχουν αρκετά και το τοπίο ακόμα στο Δήμο Άργους – Μυκηνών είναι θολό για το ποιοι θα πάνε κόντρα στον πανίσχυρο Δημήτρη Καμπόσο, μία δημοσκόπηση που γίνεται αυτές τις μέρες βάζει στο κάδρο πιθανά ονόματα υποψηφίων δημάρχων.

Η γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων τηλεφωνεί σε πολίτες του δήμου Άργους – Μυκηνών και τους ρωτά αρχικά ποια είναι η άποψή τους για τον νυν δήμαρχο και ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που κατά την άποψή τους, αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Στη συνέχεια ρωτά τους δημότες ποια είναι η άποψή τους (πολύ θετική, θετική, αρνητική ή πολύ αρνητική) για τα εξής πρόσωπα: Πέτρος Θωμόπουλος, Γιάννης Μαλτέζος, Θοδωρής Οικονόμου, Παναγιώτης Παπαϊωάνου, Παναγιώτης Νίκας.

Ακόμα ρωτήθηκαν αν θα ψήφιζαν για δήμαρχο Άργους – Μυκηνών κάποιον από τους παραπάνω (εκτός φυσικά από τον Παναγιώτη Νίκα) ή τον Δημήτρη Καμπόσο, αν την ερχόμενη Κυριακή πραγματοποιούνταν εκλογές.

Τέλος πραγματοποιείται ερώτηση και για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2019, ποιον είχαν ψηφίσει τότε για δήμαρχο αλλά και ποιο κόμμα είχαν ψηφίσει. Επίσης απευθύνεται ερώτηση για το ποιο κόμμα θα ψήφιζαν αν γίνονταν εκλογές την ερχόμενη Κυριακή.

Η δημοσκόπηση παραμένει άγνωστο κατ’ εντολή ποιου διενεργείται.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis