Home design
home design

Το Legends 2004 Youth Cup έρχεται στην Καλαμάτα με ένα ξεχωριστό μήνυμα

Στο Γήπεδο Μεσσηνιακού, αντιπροσωπεία των Legends 2004 θα συναντήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές από ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής.
legends 2004 youth cup

Το Legends 2004 Youth Cup, η διαδραστική, βιωματική διαδικασία για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ12, που έχουν εμπνευστεί και σχεδιάσει οι Πρωταθλητές Ευρώπης, συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Τέταρτος σταθμός η πόλη της Καλαμάτας, όπου το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Γήπεδο Μεσσηνιακού, αντιπροσωπεία των Legends 2004 θα συναντήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές από ακαδημίες της ευρύτερης περιοχής.

Youth Cup Καλαμάτας

Μέσα από μια σειρά δράσεων θεωρητικού και αγωνιστικού περιεχομένου, οι Legends 2004 διδάσκουν τον σωστό τρόπο προπόνησης και συμπεριφοράς, μυστικά του αθλήματος και κυρίως τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία των παιδιών. Αξίες και ιδανικά, οι αρχές του ομαδικού πνεύματος και πολύτιμες γνώσεις, αποτελούν τους άξονες ενός mentoring event προπονητικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Special event

Στον αθλητισμό δεν χωρούν αποκλεισμοί και διακρίσεις και αυτό είναι ένα μήνυμα που διέπει κάθε δράση των Legends 2004. Στο Youth Cup της Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας Παιδιών με Αυτισμό Καλαμάτας “Ευτυχία”, θα διοργανωθεί ένα Special Event κατά το οποίο οι Legends θα παίξουν ποδόσφαιρο με παιδιά στο φάσμα του Αυτισμού.

Ο Τάκης Φύσσας, Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Champions For Life, δήλωσε σχετικά: “Σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι αποκλεισμοί και διακρίσεις, οποιασδήποτε μορφής, δεν έχουν θέση στον αθλητισμό. Και το Youth Cup αποτελεί το καλύτερο βήμα για να περάσουμε αυτό το μήνυμα στα νέα παιδιά, τους αυριανούς πολίτες και αθλητές. Όχι μόνο μέσα από τις ομιλίες και τον ρόλο μας ως μέντορες, αλλά διοργανώνοντας αυτά τα special events στα οποία παίζουμε με παιδιά ΑΜΕΑ όπως στην Άμφισσα, ή στο φάσμα του Αυτισμού τώρα στην Καλαμάτα. Ας μην ξεχνάμε και την δράση με προσφυγόπουλα που υλοποιήσαμε φέτος στην Λέσβο, σε συνεργασία με το UEFA Foundation For Children και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Και θα συνεχίσουμε εντάσσοντας πολλές ανάλογες δράσεις στο πρόγραμμά μας”.

Οι συμμετέχοντες

Από το Legends 2004 Youth Cup της Καλαμάτας δεν θα μπορούσε να λείψει o καθιερωμένος αγώνας επίδειξης γυναικείου ποδοσφαίρου, στον οποίο θα συμμετάσχει η ακαδημία Πατίστα ΑΟΠΚ και μέλη των Legends 2004.

Στο Legends 2004 Youth Cup της Καλαμάτας συμμετέχουν οι Ακαδημίες: Τornados, Πανγυθεατικός, ΠΑΕ Καλαμάτα, Juniors Academy, Αριστέας Άργους, Αίαντας Καλαμάτας, Εράνη Φιλιατρών, Ακαδημία Μεγαλόπολης.

Η συμμετοχή των ακαδημιών και σωματείων είναι εντελώς δωρεάν και η επιλογή γίνεται από τους ίδιους τους Legends 2004, με Γενικό Συντονιστή της διοργάνωσης τον Βασίλη Λάκη.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis