home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λένα Πετράκη: Σήμερα η κηδεία στο Άργος – Το παζλ φωτογραφιών από την ομάδα της

Επέστρεψε επειγόντος στο Άργος η ομάδα – Η Πετράκη είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας, Γενικός Αρχηγός, μα πάνω από όλα ανιδιοτελής εργάτης του Διομήδη
Παζλ φωτογραφιών Λένας Πετράκη

Το τελευταίο αντίο στη Λένα Πετράκη θα δώσει σήμερα Δευτέρα, σύσσωμη η ομάδα Handball του Διομήδη και το Άργος. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 17:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Άργος. Η ομάδα του Διομήδη επέστρεψε επειγόντος στο Άργος, μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της και δεν αγωνίστηκε στους χθεσινούς τελικούς του τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» που διοργανώνει η ΑΕΚ.

Λένα Πετράκη
ΦΩΤΟ: fb Τάσσος Χειβιδόπουλος

Εντωμεταξύ αμέτρητα είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα για την χαμογελαστή Λένα Πετράκη, που για πολλά χρόνια ήταν από κοντά στην αγαπημένη της ομάδα, με κορυφαίο το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Diomidis Handball Club, ο οποίος με ένα παζλ φωτογραφιών θυμίζει όμορφες στιγμές από το παρελθόν.

Παζλ φωτογραφιών Λένας Πετράκη
ΦΩΤΟ: Diomidis Handball Club

Η Λένα Πετράκη είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας, Γενικός Αρχηγός, μα πάνω από όλα ανιδιοτελής εργάτης του Διομήδη, τον οποίο υπηρέτησε από όλα τα πόστα με ήθος, ταπεινότητα, ακεραιότητα και μεγαλείο ψυχής.

Επέστρεψε στο Άργος η ομάδα

Η ομάδα του Διομήδη επέστρεψε επειγόντος στο Άργος. Η είδηση του θανάτου της υπεύθυνου Λένας Πετράκη σκόρπισε στην θλίψη την αποστολή της ομάδας, που όπως ήταν αναμενόμενο δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στους χθεσινούς τελικούς του τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης», που διοργανώνει η ΑΕΚ.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Διομήδη: «Με απόφαση του Προέδρου του Διομήδη Βασίλη Λαμπρακάκη η ομάδα ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στο Άργος και να μη δώσει τον απογευματινό αγώνα. Οι ώρες είναι πολύ δύσκολες για όλη την οικογένεια του Διομήδη και τα αγωνιστικά δεν είναι της παρούσης».

Αντίστοιχα η ΑΕΚ ανακοίνωσε: «Αναγνωρίζοντας απόλυτα το πένθος του Διομήδη Άργους για τη μεγάλη απώλεια της Λένας Πετράκη η αναμέτρηση Ανόρθωση – Διομήδης Άργους δεν θα πραγματοποιηθεί».

Ο Διομήδης θα αγωνιζόταν χθες στις 16:30 το απόγευμα με την Ανόρθωση για τις θέσεις 3-4. Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια της Λένας Πετράκη, η οποία διετέλεσε υπεύθυνη της ομάδας χάντμπολ του Διομήδη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis