home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαΑθλητισμόςFirst Featured

Σοκ στο Άργος από το θάνατο της Λένας Πετράκη

Την θλιβερή είδηση ανακοίνωσε το Diomidis Handball Club. Μαύρη κορδέλα στο λογότυπο της ομάδας: Το Λενάκι μας δεν είναι πια κοντά μας

Με μια μαύρη κορδέλα στο λογότυπο της ομάδας το Diomidis Handball Club θρηνεί για το θάνατο της Λένας Πετράκη, την ώρα που το Άργος μαθαίνει σοκαρισμένο τη θλιβερή είδηση.

«Το Λενάκι μας δεν είναι πια κοντά μας.  Το γλυκό της χαμόγελο που φώτιζε την οικογένεια μας έσβησε. Καθοδόν για το απογευματινό αγώνα στην Αθήνα ο χαμός της Λένας Πετράκη είναι μαχαιριά στην καρδιά. Γιατί εκεί στις καρδιές όλων μας ήταν και θα είναι η Ροζαλίντα μας (όπως τη φωνάζαμε)», αναφέρει το Diomidis Handball Club.

Η κηδεία της Λένας Πετράκη θα γίνει τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 5.30μμ, στον Άγιο Βασίλειο Άργους. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 5μμ.

Εντωμεταξύ, μέσω του επίσημου site, η «Μάνα ΑΕΚ» εκφράζει τα συλλυπητήρια της για την απώλεια της Λένας Πετράκη. Η Λένα Πετράκη διετέλεσε επί σειρά ετών υπεύθυνη του ανδρικού τμήματος χάντμπολ του Διομήδη Άργους. Για αυτό, στον σημερινό (04/09) αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Διομήδη Άργους, που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του τουρνουά “ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ”, πριν την έναρξη του ματς θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Λένας Πετράκη, η οποία διετέλεσε υπεύθυνη του ανδρικού τμήματος χάντμπολ του Διομήδη Άργους επί σειρά ετών. Στον σημερινό αγώνα Ανόρθωση – Διομήδης για το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης», θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στην ομάδα του Διομήδη.”

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button