home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Το πολυτελέστερο, σε ελληνικά ύδατα, κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit έδεσε στο λιμάνι της πόλης

Μετάφερει 540 επιβάτες που αναμένεται να τονώσουν την εμπορική κίνηση
Κρουαζιερόπλοια 3

Το πολυτελέστερο ίσως κρουαζιερόπλοιο που πλέει σε ελληνικά ύδατα, το Silver Spirit, έδεσε πριν μια ώρα σήμερα, Δευτέρα 23 Μαΐου, έξω από το λιμάνι του Ναυπλίου, στο ύψος περίπου του Ναυτικού Ομίλου, προερχόμενο από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, καθώς η περίοδος της κρουαζιέρας έχει ξεκινήσει για τα καλά.  

Το μήκους 195 μέτρων πλοίο, που μεταφέρει 540 επιβάτες και 421 μέλη πληρώματος, είναι ιδιοκτησία της εταιρείας Silversea Cruises, ναυπηγήθηκε το 2009 και προσφέρει υψηλής στάθμης υπηρεσίες.

Η εταιρεία του Μονεγάσκου δισεκατομμυριούχου Manfredi Lefebvre d’ Ovidio δρομολογεί στην Ελλάδα τρία από τα εννιά κρουαζιερόπλοιά της με δεκάδες προσεγγίσεις στα λιμάνια του Πειραιά, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, του Ηρακλείου, της Σούδας, της Ρόδου και του Ναυπλίου.

Κρουαζιερόπλοια 4
Φωτό: anagnostis

Το Silver spirit, το πολυτελέστερο σε ελληνικά ύδατα κρουαζιερόπλοιο, τράβηξε τα βλέμματα των κατοίκων και των επισκεπτών του Ναυπλίου με το μέγεθος και την ομορφιά του, ενώ οι επαγγελματίες της πόλης αναμένουν τους επιβάτες ελπίζοντας σε τόνωση της εμπορικής κίνησης.  

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis