Home design
home design

Λακωνία: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον 52χρονο που σκόρπισε το θάνατο στη Μονεμβασιά

Τι υποστηρίζει ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας για το μοιραίο βράδυ
dikastiko megaro spartis

Τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης αποφάσισαν από κοινού ανακριτής και εισαγγελέας στη Σπάρτη, μετά την απολογία του 52χρονου, που σκόρπισε το θάνατο σε δρόμο της Μονεμβασιάς, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 7 Μαΐου.

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη είχε ζητήσει εξ αρχής και ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας ότι ο εντολέας του δεν είναι σε θέση να συνεννοηθεί και πως η κατάστασή του το μοιραίο βράδυ οφείλεται στην υπερβολική ποσότητα κορτιζόνης που είχε λάβει με συνταγή, γιατί υπέφερε από τη μέση του.

Κούγιας
Φωτό: Youtube

Ο δράστης, που δεν έκανε καμία δήλωση κατά την προσαγωγή του, υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα πως δεν θυμάται τίποτα για το περιστατικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τη Μεγάλη Παρασκευή, άρχισα να έχω προβλήματα με τη μέση μου. Άρχισα θεραπεία με κορτιζόνη. Στην αρχή ένιωθα καλά. Δύο ημέρες πριν το περιστατικό ένιωσα περίεργα, ένιωσα ότι έσπαγε το μυαλό μου. Δεν μπορούσα να φερθώ φυσιολογικά. Δεν θυμάμαι τίποτα. Φίλοι μου είπαν ότι σε εστιατόριο που βρισκόμουν φερόμουν αλλοπρόσαλλα».

Τροχαίο Μονεμβασιά (6)
Φωτό: MEGA

Μετά την απολογία του, που ξεκίνησε στις 4.30 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαΐου, ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας Λακωνίας, όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την ψυχιατρική εξέταση.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis