home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΛακωνίαFeatured

Τροχαίο στη Μονεμβασιά: Τα πρώτα λόγια του δράστη του διπλού φονικού – «Δεν έγινε και τίποτα»!

Μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες παρακολούθησαν έντρομοι το αυτοκίνητο του 52χρονου, να κινείται ανεξέλεγκτα και να σκορπά τον θάνατο.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μονεμβασιά, μετά το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή δύο ηλικιωμένων ανδρών, που επέβαιναν σε μηχανή χαμηλού κυβισμού και παρασύρθηκαν από αγροτικό, με αυτόπτες μάρτυρες να αποδίδουν το δυστύχημα σε εγκληματική ενέργεια.

Την ίδια ώρα σοκάρουν τα πρώτα λόγια του 52χρονου οδηγού που σκόρπισε το θάνατο το βράδυ του Σαββάτου. «Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» φέρεται να είπε.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο 52χρονος, χτύπησε μηχανάκι, που ήταν σχεδόν σταθμευμένο και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες στη Μονεμβασιά παρακολούθησαν έντρομοι το αυτοκίνητο του 52χρονου, να κινείται ανεξέλεγκτα και να σκορπά τον θάνατο με τραγικά θύματα δυο ηλικιωμένους άνδρες.

«Επέστρεψε για να τους χτυπήσει δεύτερη φορά»

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 52χρονος οδηγός του αγροτικού φορτηγού εμβόλισε σε κατάσταση αμόκ με το όχημά του το μηχανάκι με τους δύο ηλικιωμένους επιβαίνοντες,

Ο οδηγός, σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε αρχικά τον ένα από τους δυο αναβάτες της μηχανής για σχεδόν 300 μέτρα, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε και τον δεύτερο άντρα για περίπου 150 μέτρα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο spartanews.gr, ο 52χρονος, φαίνεται να έκανε αναστροφή και να χτύπησε ξανά τον δεύτερο αναβάτη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στον άνθρωπο που είχε πέσει στο έδαφος κοντά στη μηχανή και τον έσυρε στο οδόστρωμα, για πολλά μέτρα.

Ο ένας 77χρονος, συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός, επίσης 77 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο spartanews.gr, ο 52χρονος, φαίνεται να έκανε αναστροφή και να χτύπησε ξανά τον δεύτερο αναβάτη, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στον άνθρωπο που είχε πέσει στο έδαφος κοντά στη μηχανή και τον έσυρε στο οδόστρωμα, για πολλά μέτρα.

Ο ένας 77χρονος, συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός, επίσης 77 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου και κατέληξε.

«Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν»

Κάτοικοι, έντρομοι, κάλεσαν την αστυνομία η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου. Μετά από καταδίωξη, οι αστυνομικοί «έριξαν» το περιπολικό πάνω στο αυτοκίνητο του 52χρονου για να καταφέρουν να τον σταματήσουν. Μάλιστα, και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου.

Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους τη ζωή, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο. Επίσης, κάποιοι πολίτες του χτυπούσαν το τζάμι του οδηγού, προσπαθώντας να τον σταματήσουν αλλά αυτός συνέχιζε πατώντας γκάζι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στη Μονεμβασιά καθώς διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών καταλυμάτων ενώ δεν έχει οικογένεια.

Την προανάκριση που είναι σε εξέλιξη έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button