home design 800x400
home design 1170Χ320

Σοκ στην Πελοπόννησο: Οδηγός σε αμόκ σκορπούσε τρόμο και θάνατο

Στη Μονεμβασιά, χτύπησε μηχανή, παρέσυρε για 200 μέτρα και σκότωσε τους δύο αναβάτες!
Τροχαίο δυστήχημα στη Μονεμβασιά

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη τροχαίο δυστύχημα το Σαββατόβραδο στις 10μμ περίπου στην πόλη της Μονεμβασιάς στην Λακωνία. Στο πρωτοφανές περιστατικό ο οδηγός του αυτοκινήτου σε αμόκ, παρέσυρε με το όχημά του μία μηχανή με δύο επιβάτες για να καταλήξει ο ένας από αυτούς για 200 μέτρα μακριά νεκρός, και στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα, επίσης αφαιρώντας του την ζωή.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, η σύγκρουση έγινε αντιληπτή και στο σημείο έφτασε η αστυνομία προκειμένου να εμποδίσουν τον αφιονισμένο οδηγό ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με ταχύτητα το περιπολικό της ΕΛΑΣ, χωρίς ωστόσο ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Αναφέρει το spartanews.gr, για τις συνθήκες του τρομακτικού τροχαίου: «Οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε ένα μηχανάκι σχεδόν σταθμευμένο με δυο αναβάτες με αποτέλεσμα ο ένας να έχει χτυπήσει σοβαρά και να κείτεται στο έδαφος ενώ τον άλλον αναβάτη  συνέχιζε  να τον παρασέρνει έως και  300 μέτρα.

Στην συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου κάνει αναστροφή και ξανά χτυπάει τον ήδη χτυπημένο αναβάτη και τον παρασέρνει αλλά 200μ, στην συνέχεια φτάνει στον δεύτερο αναβάτη που είναι στην άσφαλτο στο κέντρο της Μονεμβασιάς και το σέρνει επίσης κάτω από το αυτοκίνητο για πολλά μέτρα.

Έτρεχαν να κρυφτούν

Ο κόσμος της πόλης έντρομος  κάλεσε την αστυνομία η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου, όπου στο τέλος βρίσκει την λύση να ρίξει το περιπολικό επάνω στο αυτοκίνητο του 45χρονου για να καταφέρει να τον σταματήσει, στην συνέχεια   και ένα πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν λέγεται, διότι φοβόντουσαν  για την ίδια τους την ζωή. Επίσης κάποιοι πολίτες του χτυπούσαν το τζάμι προσπαθώντας να τον σταματήσουν αλλά  αυτός συνέχιζε πατώντας γκάζι .

Το αποτέλεσμα είναι ότι υπάρχουν ένας άνδρας νεκρός και ένας τραυματισμένος από το συμβάν, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί και κρατείται.

Οι πρώτες πληροφορίες όμως δεν δείχνουν υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ των 2 αναβατών της μοτοσικλέτας και του οδηγού του αυτοκινήτου, να σημειώσουμε επίσης ότι και τρείς είναι κάτοικοι Μονεμβασιάς».

Όπως αναφέρει αντίστοιχα η ertnews, «η ταχύτητα του οδηγού του οχήματος ήταν τόσο μεγάλη που παρέσυρε το σώμα του άτυχου ηλικιωμένου για 100 περίπου μέτρα. Στην προσπάθεια του να ξεφύγει ο δράστης χτύπησε και ένα περιπολικό της αστυνομίας, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει κάποιον άλλο τραυματισμό. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία».

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο γιος ενός εκ των δύο νεκρών δηλώνει συντετριμμένος χωρίς να μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. «Τον είχα δει πέντε λεπτά πριν», δήλωσε και συμπλήρωσε πως αμέσως μετά τον βρήκε να κείτεται νεκρός σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

«Δεν ξέρω τι είναι αυτός, παλαβός, δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω, μπορεί να έχει μεθύσει, εγώ δούλευα και είδα τον πατέρα μου στον δρόμο», είπε και συμπλήρωσε πως ο οδηγός σε αμόκ τον παρέσυρε για 300 μέτρα. «Δουλεύω delivery και ήμουν στο σημείο, είδα το σκηνικό μπροστά μου», είπε συγκλονισμένος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis