home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μπικάκης: Να αποδείξει ο Κωστούρος ότι το Τολό πληρώνει μόνο 25% στη ΔΕΥΑΝ

Αν δεν αποδειχθεί ότι οι καταναλωτές δεν πληρώνουν το 75% των οφειλών θα θεωρηθεί συκοφαντική δυσφήμηση για το Τολό και ότι υπάρχουν λόγοι πολιτικής σκοπιμότητας
ΔΕΥΑΝ

Μετά τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού και ο ίδιος ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων ο Νίκος Μπικάκης έρχεται με τη σειρά του να αμφισβητήσει το πραγματικό μέγεθος των οφειλών των καταναλωτών του Τολού προς τη ΔΕΥΑΝ.

Ο κος Μπικάκης καλεί τον Δημήτρη Κωστούρο να αποδείξει ότι η Τοπική Κοινότητα του Τολού εξόφλησε μόνο του 25% των συνολικών οφειλών της, σε βάθος 8ετίας, όπως ισχυρίστηκε ο δήμαρχος, στην περιβόητη δήλωση που δημιούργησε πλήθος αντιδράσεων από κόμματα και δημοτικούς συμβούλους, αλλά και από τους επιχειρηματίες του τουριστικού χωριού. Μάλιστα ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων τονίζει ότι αν δεν αποδειχθεί ότι πράγματι οι καταναλωτές του Τολού εξοφλούν μόνο το 25% των οφειλών προς τη Δ.Ε.Υ.ΑΝ θα θεωρηθεί συκοφαντική δυσφήμηση προς την Τοπική Κοινότητα και θα θεωρηθεί ότι υπάρχουν λόγοι πολιτικής σκοπιμότητας.

Την Παρασκευή κατατέθηκε από τον κο Μπικάκη αίτημα προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. σχετικά με τη δήλωση του δημάρχου ότι από το Τολό εισπράττεται μόνο το 25% των βεβαιωμένων οφειλών.

Νίκος Μπικάκης

Και δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος:

«Ο κύριος Δήμαρχος στη συνάντηση που είχε με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού δήλωσε ότι στην Τοπική Κοινότητα του Τολού για 100 ευρώ οφειλής προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν εισπράττονται τα 25. Δηλαδή εισπράττεται μόνο το 25% επί των συνολικών οφειλών. Η δήλωση του δεν ήταν τεκμηριωμένη λόγω μη παρουσίασης των στοιχείων που να αποδεικνύουν ότι μόνο το 25% εισπράττεται από την Τοπική Κοινότητα του Τολού, με αποτέλεσμα την στοχοποίηση και δυσφήμηση του Τολού.

Με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου αιτούμαι να μου γνωστοποιήσετε, είτε εγγράφως είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλα τα οικονομικά στοιχεία, που να αποδεικνύουν ότι η Τοπική Κοινότητα του Τολού εξόφλησε μόνο του 25% των συνολικών οφειλών της, σε βάθος 8ετίας.

Δηλαδή για τα έτη 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 θα ήθελα να μου γνωστοποιήσετε αναλυτικά το συνολικό ποσό της βεβαιωμένης οφειλής της Τοπικής Κοινότητας του Τολού προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανά έτος και το τελικό συνολικό ποσό είσπραξης ανά έτος.

Αν δεν αποδείξετε ότι η Τοπική Κοινότητα του Τολού εξοφλεί μόνο το 25% των οφειλών της προς τη Δ.Ε.Υ.Α..Ν ή δεν μου γνωστοποιήσετε τα οικονομικά στοιχεία που το αποδεικνύουν θα θεωρηθεί συκοφαντική δυσφήμηση προς την Τοπική Κοινότητα του Τολού.

Επίσης θα θεωρηθεί ότι υπάρχουν λόγοι πολιτικής σκοπιμότητας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis