home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμόςFirst Featured

Παναργειακός: Ζητάμε συγγνώμη, δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια

Για τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο του Άργους το απόγευμα της Τετάρτης, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Δρεπανιακό

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Παναργειακού το βράδυ της Παρασκευής στην οποία αναφέρεται στα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο του Άργους το απόγευμα της Τετάρτης, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Δρεπανιακό. Η διοίκηση καταδικάζει τις συγκεκριμένες ενέργειες και ζητά συγγνώμη, ενώ αναφέρει πως δεν γνωρίζει ποιοι έκαναν τα επεισόδια. Υπενθυμίζεται πως έχουν συλληφθεί 9 άτομα και έχει σχηματισθεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και για σωματικές βλάβες.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σε συνέχεια της από 8 Δεκεμβρίου 2021 ανακοινώσεώς μας και προς απάντηση διαφόρων αναληθών και δυσφημιστικών ειδησεογραφικών ρεπορτάζ σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, δημοσιευμάτων σε εφημερίδες και ιστοσελίδες και αναρτήσεων – σχολίων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποκρυστάλλωση της εδραίας και διαυγούς θέσης της Διοίκησης της ομάδας μας, ανακοινώνουμε τα εξής:

Ο Παναργειακός ανέκαθεν στηριζόταν στον απλό και υγιή φίλαθλο κόσμο του, ο οποίος προσερχόταν και εξακολουθεί να προσέρχεται υπό αντίξοες συνθήκες για να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα. Αυτοί οι φίλαθλοι – και μόνον αυτοί – επιθυμεί η διοίκηση της ομάδας να παρακολουθούν τους αγώνες της.

Κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι εκείνοι οι οποίοι θέλουν να προσέρχονται και ενσυνείδητα ή ασυνείδητα να προκαλούν επεισόδια σε παιχνίδια του Παναργειακού, ευρίσκονται εκτός του φιλάθλου πνεύματος, το οποίο διαπνέει το σκεπτικό και τη συμπεριφορά της διοίκησης του συλλόγου. Οι μεμονωμένοι αυτοί οπαδοί – δράστες αξιοποίνων πράξεων είναι καταδικαστέοι στη συνείδηση τόσο τη δική μας ως διοίκησης όσο και της συντριπτικής πλειοψηφίας του υγειώς σκεπτόμενου και συμπεριφερόμενου φιλάθλου κόσμου μας. Συνακόλουθα διατρανώνουμε το αίσθημα πλήρους αποδοκιμασίας και απερίφραστης καταδίκης όλου του οργανισμού του Παναργειακού προς τα πρόσωπα εκείνα τα οποία διενεργούν αυτές τις παράνομες, αήθεις και κατακριτέες πράξεις.

Διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε και θα είμαστε ενάντιοι σε συμπεριφορές σαν αυτές που έλαβαν χώρα κατά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του πρόσφατου ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας μας με τον Αστέρα Δρεπάνου από ανθρώπους, των οποίων την ταυτότητα δε γνωρίζουμε. Εξάλλου ήδη σχηματίζεται δικογραφία με σκοπό την ταυτοποίηση των αγνώστων έως τώρα δραστών των συγκεκριμένων εκνόμων ενεργειών. Είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι επιθυμούμε την πλήρη διαλεύκανση της υποθέσεως και την ανεύρεση των ατόμων αυτών. Έχουμε δε στέρξει από την πρώτη στιγμή και θα εξακολουθήσουμε να στέργουμε το έργο των αρχών μέχρι της περατώσεως των προβλεπομένων διαδικασιών.

Οι ανωτέρω άγνωστοι δράστες τραυματίζουν βάναυσα την έννοια του υγιούς φιλάθλου πνεύματος, ταυτόχρονα όμως προκαλούν τεράστια ζημία στην ομάδα μας, καθώς λόγω της συμπεριφοράς τους ο Παναργειακός αφενός μεν ενδέχεται να τιμωρηθεί με ποινή τιμωρίας της έδρας και με την επιβολή υψηλού προστίμου χάνοντας σημαντικά για τη βιωσιμότητα και την προοπτική της ομάδας έσοδα, αφετέρου δε θα απολέσει την ώθηση που πάντα δίνει η παρουσία των φιλάθλων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες για την υποστήριξη του συλλόγου μας.

Ζητούμε και πάλι συγγνώμη απ’ όλους τους φιλάθλους, ιδιαιτέρως δε από εκείνους του Αστέρα Δρεπάνου για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν από τους χούλιγκανς αυτούς, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δυνατόν να προβλέψουμε την επέλευση ενός τέτοιου γεγονότος.

Τονίζουμε ρητά και κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση ότι οι δράστες των ως άνω έκνομων ενεργειών εισήλθαν στο ΔΑΚ Άργους από τον έξωθεν αυτού χώρο στο ημίχρονο του αγώνα, όλως αιφνιδιαστικά κατευθύνθηκαν στην σκεπαστή κερκίδα και επιτέθηκαν στους φιλάθλους και της ομάδας μας και του Αστέρα Δρεπάνου που κάθονταν εκεί, στη συνέχεια δε αποχώρησαν.

Με άλλα λόγια δεν επρόκειτο για φιλάθλους της ομάδας μας που κάθονταν στη μεγάλη εξέδρα του ΔΑΚ Άργους και μετακινήθηκαν προς τη σκεπαστή κερκίδα, αλλά για άτομα που ευρίσκοντο εκτός του γηπέδου, παντελώς άγνωστα σε μας, τα δε κίνητρά τους και ο σκοπός τους διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Τέλος θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψουμε αφενός μεν σε δράστες εκνόμων και καταδικαστέων πράξεων να θέτουν σε κίνδυνο τη συνέχιση της πορείας πρωταθλητισμού του Παναργειακού, αφετέρου δε σε άθλιους συκοφάντες να σπιλώνουν μέσω ανυπόστατων φημών, σχολίων και δημοσιευμάτων τη διοίκηση της ομάδας, διασπείροντας ότι τάχα γνωρίζουμε, έχουμε σχέσεις και υποθάλπτουμε τους δράστες αυτούς.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button