home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Επίδαυρος: Κρυφές συμφωνίες βλέπει ο Γαλάνης πίσω από τις ανεξαρτητοποιήσεις στην παράταξη Τσιλογιάννη

Πυρ από τον επικεφαλής της παράταξης «Δήμος για Όλους» προς 3 από τους 4 ανεξαρτητοποιηθέντες συμβούλους της αντίπαλης παράταξης.

Με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξης Επιδαύρου «Δήμος για όλους» του Θανάση Γαλάνη τα βάζει με τους τρεις από τους τέσσερις δημοτικούς σύμβούλους που ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον συνδυασμό του Αλέκου Τσιλογιάννη, κάνοντας λόγο για «κρυφές συμφωνίες».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

Η ώρα της αλήθειας!

Η ώρα της αλήθειας σήμανε, και πολύ νωρίς μάλιστα με τις πρόσφατες εξελίξεις στα τοπικά δρώμενα του Δήμου Επιδαύρου.
Βαρύγδουπη η ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης τεσσάρων εκ των έξι εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων της μείζονος έως πρόσφατα μειοψηφίας του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στο δημοτικό συμβούλιο.

Τους οδήγησε λέει σε αυτό η εσωστρέφεια και το προσωπικό όφελος του μέχρι πρότινος επικεφαλής τους διότι…. αν και υπήρξαν αλλεπάλληλες επαφές και διαβεβαιώσεις από μέρους του για δήλωση οικειοθελούς αποχώρησής του και ως εκ τούτου διενέργεια εκ νέου με δημοκρατικές διαδικασίες για την ανανέωση του χώρου, κτλ (λες και τις έκαναν αυτοί πριν δυο χρόνια) και ότι η αντιπολιτευτική πολιτική λέει, ήταν κατώτερη των περιστάσεων.
Άσε που αυτοί είναι ταγμένοι να υπηρετούν το δημόσιο καλό δια της απουσίας προφανώς όπως προέκυψε από τον έλεγχο των 2 ετών θητείας μας, (Έχουν ήδη κληθεί σε απολογία από την αρμόδια υπηρεσία) αλλά και από την πρώτη συνεδρίαση μετά την ανεξαρτητοποίηση τους σήμερα 30.11.2021 οι τρεις στους τέσσερις απών.
Ήρθε και ο πρώην επικεφαλής τους με την φιλολογία της “χύμα γνώσης” να δηλώσει ότι φταίνε οι αποστάτες και ότι η παράταξή του είναι και θα είναι εδώ !!!

Για να δούμε τι καταλάβαμε εμείς τώρα 25 μέρες μετά.

Πρώτα πρώτα, από όλη την κριτική οφείλουμε να εξαιρέσουμε τον Ηλία τον Ταμπουρατζή διότι θεωρείται “νεοσύλλεκτος” και δεν είναι δίκαιο να κριθεί εξίσου με τις παλιές καραβάνες.

Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος και ως λάθος εκλαμβάνουμε την προσυπογραφή από πλευράς του της κοινής δήλωσης ανεξαρτητοποίησης, διότι δεν έχει σχέση με την προϊστορία των υπολοίπων τριών. Πιστεύουμε ότι αν ήθελε να αποχωρήσει για δικούς του λόγους, έπρεπε να διαφοροποιηθεί με δική του δήλωση.

Το μέλλον θα δείξει εάν εκτιμούμε σωστά.

Κύριοι της ομοουσίου τριάδος, εσείς που διατελέσατε Αντιδήμαρχοι στις δύο τετραετίες της δημαρχίας Γκάτζιου ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ, έμπειροι και ταγμένοι να υπηρετείτε το δημόσιο καλό όπως λέτε, σας ευχαριστούμε θερμά για την κυνική παραδοχή – επιβεβαίωση των συμφωνιών που κάνατε προεκλογικά με το ψηφοδέλτιο ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!!

Με απλά λόγια, εσείς, με τη ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ που σας δια – κατείχε, προσχωρήσατε με τις ευλογίες του τότε επικεφαλής σας στο ψηφοδέλτιο ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, εκμεταλλευόμενοι την άμετρη φιλοδοξία του επικεφαλής της,για να ξαναέρθετε στην εξουσία.

Με τη σιγουριά φυσικά ότι “θα του κουνάτε το δάχτυλο” !!! Αμ δε…

Είναι πλέον διαπιστωμένο ότι η ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΉ σας δεν σας βοήθησε να αντιληφθείτε ότι προσχωρήσατε σε ένα παλαιό ψηφοδέλτιο ιδιοκτησία του επικεφαλής του που είχε παρουσία στον πρώην Δήμο Ασκληπιείου και προσπάθησε να “ξαναζωντανέψει” χωρίς να αλλάξει ούτε όνομα ούτε έμβλημα !!!
Δικό του είναι, ότι θέλει το κάνει και καλά έκανε. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ;;;

Οφείλουμε βέβαια να ευχαριστήσουμε και τον κ. Τσιλογιάννη ο οποίος ευθαρσώς δηλώνει ότι η ‘’ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ’’ συνεχίζει την παρουσία της μέσω επιγόνων.
Μα ο ίδιος “χρησιμοποίησε” τους επίγονους ως δεκανίκι για να αναρριχηθεί και πάλι στην τοπική εξουσία. Δεν κατάλαβε ότι το δεκανίκι ήταν ξύλινο και το ξύλο είχε σαράκι;;; Κρίμα που ο παλιός μου συνεργάτης δηλώνει έμπειρος…

Το δίδαγμα λοιπόν είναι ότι οι συνεργασίες επιβάλλονται στα τοπικά πράγματα όπως έχουμε δηλώσει από τον προεκλογικό μας κιόλας λόγο, απλά να στηρίζονται στο ήθος και την αξιοπρέπεια του καθενός μας και όχι σε οικονομικά ή πολιτικά συμφέροντα, ενώ οι συμφωνίες αποτελούν υπόγειες και ύπουλες διαδρομές που πάνω απ’ όλα υποστηρίζουν προσωπικά συμφέροντα εκατέρωθεν.

Και οι μεν και οι δε λοιπόν, κάνατε συμφωνίες προς ίδιον όφελος, εις βάρος και εν αγνοία των πολιτών οι οποίοι σας εμπιστεύτηκαν. Πέστε το ευθέως είναι πιο έντιμο.

Οι εκλογές έγιναν τον Μάιο του 2019 και η επόμενες, πρώτα ο Θεός, θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023.
Με ποια λογική λοιπόν, στη μέση της θητείας μιλάτε για αποχωρήσεις, παρουσίες, απουσίες, ανανεώσεις χώρου (ποιου χώρου δεν διευκρινίζετε, του παραταξιακού;;;
του κομματικού;;; άλλου είδους;;; Ποιανού τελικά ;;;) και μάλιστα επικαλούμενοι ήθος, αξιοπρέπεια, και προκοπή του τόπου.

Κατανοείτε την έννοια των λέξεων που χρησιμοποιείτε ;;;
Εκτός αν καλεστήκατε και συμφωνήσατε να υπηρετήσετε νέες συμφωνίες.
Στην περίπτωση αυτή είσαστε κακό παράδειγμα κάνοντας κακό στην κοινωνία.

Κάτοικοι αυτού του τόπου, Συνδημότες μας
Έχει αποδειχθεί περίτρανα, κοιτάζοντας πίσω, ότι η τετραετία (πλέον πενταετία) είναι αρκετή για να αξιολογηθεί μια δημοτική αρχή και ο καθένας χωριστά να κριθεί για τη στάση του και το έργο του. Περαιτέρω παραμονή μετατρέπεται σε καθεστώς.

Όταν έρθει λοιπόν η ώρα της επιλογής του συνδυασμού στον οποίο ο καθένας θα προσχωρήσει ή θα ψηφίσει, ας το σκεφτεί με λογική και σύνεση.

Ας λάβει υπ’ όψιν του ποιοι έμειναν πιστοί και υπηρέτησαν ότι υποσχέθηκαν, ποιοι συνεργάστηκαν, ποιοι έκαναν κρυφές συμφωνίες, ποιοι ωφελήθηκαν, ποιοι μεταλλάχτηκαν και ποιοι ΤΕΛΟΣ δεν ξέρουν τελικά τι τους γίνεται…

Λυγουριό 30 Νοεμβρίου 2021

Για την δημοτική μας παράταξη

Ο επικεφαλής Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button